Τα νέα οχήματα για την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Δείτε ποια είναι τα έντεκα νέα οχήματα με τα οποία ενισχύθηκε ο στόλος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας. Πως σας φαίνονται;

Βρείτε μας στο

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας παρέλαβε πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου, έντεκα περιπολικά αυτοκίνητα, Mazda6 όπως φαίνεται και από τις εικόνες, από την εταιρεία «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε.».

Δείτε επίσης: Πόσα άλογα χάνει ο κινητήρας όταν ανάβουμε το Air Condition στο αυτοκίνητο;

Από αυτά τα έξι οχήματα, θα κατανεμηθούν στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, προς κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών τους και τα υπόλοιπα πέντε θα πάνε στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας, προς κάλυψη αποκλειστικά των αναγκών αστυνόμευσης του οδικού δικτύου εδαφικής αρμοδιότητάς του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, “πέραν των οχημάτων, η εταιρεία δώρισε στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας υλικοτεχνικό εξοπλισμό και συγκεκριμένα:

τέσσερα πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα tablet, πέντε αλεξίσφαιρα γιλέκα, ένα ραντάρ χειρός, μια συσκευή αλκοολομέτρησης και ένα φορητό ασύρματο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Ταξίαρχος κ. Αστέριος Μαντζιώκας, παρουσία και του Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μιλτιάδη Αλεξάκη, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε.» κ. Μανδαλώζη Δημήτριο και κ. Σαρρή Ιωάννη, για την πρωτοβουλία αυτή, με την οποία ενισχύεται περαιτέρω η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των αστυνομικών υπηρεσιών, επιδίδοντάς τους τιμητική πλακέτα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους προς την Ελληνική Αστυνομία.”