Οι καινοτομίες του Fiat Panda (+video)

Αν υπάρχει ένας λόγος που το Fiat Panda γνώρισε τεράστια επιτυχία, είναι ασφαλώς οι "έξυπνες" λύσεις σε ένα προσιτό σύνολο. Ας τις θυμηθούμε ξανά...

Βρείτε μας στο

Τα αφιερώματα των Ιταλών στο λατρεμένο πλέον Fiat Panda καλά κρατούν. Σε αυτό το νέο video, γίνεται μία ιστορική αναδρομή στις τέσσερις δεκαετίες ζωής του συγκεκριμένου μοντέλου και δίνεται έμφαση στις “έξυπνες” λύσεις του.

Διαβάστε επίσης: To Fiat Panda γίνεται 40 & οι Ιταλοί μας λένε την ιστορία του

Το προσιτό αυτοκίνητο των Ιταλών, με τις συμπαγείς διαστάσεις, έχει μείνει πλέον στην ιστορία ως το όχημα μαζί με το οποίο χαίρεται κανείς να ζει. Στο video που ακολουθεί θα δούμε τον κ. Roberto Giolito, επικεφαλής της FCA Heritage. Πρόκειται για τον οργανισμό που σαν στόχο έχει τη διατήρηση και προώθηση της ιστορικής κληρονομιάς των μαρκών του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles.

Μαζί του είναι ο κ. Luca Napolitano, επικεφαλής των Fiat, Lancia & Abarth για την περιοχή της Ευρώπης, Μ. Ανατολής και Αφρικής. Μαζί αναλύουν μια σειρά πλεονεκτημάτων που μετέτρεψαν το μικρό, ιταλικό μοντέλο σε ένα τόσο πρακτικό αυτοκίνητο. «Σε αυτό το video κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν για να ανακαλύψουμε μαζί γιατί το Panda έγινε γνωστό ως το αυτοκίνητο με τις έξυπνες λύσεις», εξηγεί ο Luca Napolitano. Θα ακούσουμε ότι στοιχεία όπως τα ανακλινόμενα καθίσματα, η πρακτική πίσω πόρτα και ο επίπεδος χώρος φόρτωσης έδωσαν στο Panda μια ανεπανάληπτη επιτυχία.

Σήμερα, το Fiat Panda ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία κάνοντας προσιτή την υβριδική τεχνολογία. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να διαβάσετε στην πρόσφατη δοκιμή μας. Ακολουθεί στο σχετικό video από το επίσημο κανάλι της Fiat.