42 άνθρωποι σε 4.935 ώρες έφτιαξαν κανονική McLaren από κομμάτια Lego

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. 42 άνθρωποι, δημιούργησαν σε 4.935 ώρες μία McLaren Senna, χρησιμοποιώντας συνολικά 467.854 κομμάτια Lego.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι δημιουργίες Lego είναι πραγματική ψύχωση για πολλούς και όχι άδικα, καθώς κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά εντυπωσιακές κατασκευές. Μία τέτοια είναι και αυτή η McLaren Senna η οποία είναι κατασκευασμένη από κομμάτια Lego και ακολουθεί τις διαστάσεις του πραγματικού μοντέλου.

Όπως αντιλαμβάνεστε το εντυπωσιακό αυτό δημιούργημα είναι αποτέλεσμα πολύ μεγάλου κόπου ανθρώπων που έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν την καλύτερη και λεπτομερέστερη McLaren που έχει κατασκευαστεί ποτέ από τουβλάκια Lego.

Συνολικά, για την κατασκευή του αυτοκινήτου από Lego χρειάστηκε να “δουλέψουν” συνολικά 42 άτομα, τα οποία (συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της ανάπτυξης του μοντέλου) χρειάστηκαν 4.935 ώρες για την δημιουργία του. Για να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό, μιλάμε για δεκαπλάσιο χρόνο, από αυτόν που χρειάζεται για να κατασκευαστεί η κανονική McLaren Senna.


Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 467.854 κομμάτια Lego, ενώ το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.700 κιλά, 500 περισσότερα από το κανονικό μοντέλο. Μάλιστα, η συγκεκριμένη McLaren Senna Lego είναι η πρώτη που έχει εξαρτήματα από το κανονικό supercar και αυτά είναι το τιμόνι, το κάθισμα και τα πεντάλ. Πραγματικά είναι και τα σήματα που έχουν τοποθετηθεί, ενώ το ίδιο ισχύει για τις ζάντες και τα ελαστικά, τα οποία προέρχονται από το κανονικό supercar.

Επιπλέον, το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής δουλεύει κανονικά, ενώ υπάρχει κουμπί με το οποίο παίρνει εμπρός ο κινητήρας και μπορείς να τον ακούσεις από σχετικό ηχείο (προφανώς δεν υπάρχει κανονικός κινητήρας στο αυτοκίνητο). Ακόμη ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του της McLaren Senna Lego είναι το γεγονός πως οι κατακόρυφα ανοιγόμενες πόρτες αν και κατασκευασμένες εξολοκλήρου από κομμάτια Lego, ανοιγοκλείνουν κανονικά.

Η McLaren Senna Lego θα παρουσιαστεί μέσα από διάφορα event ανά τον κόσμο, τα οποία θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Lego αλλά και της βρετανικής μάρκας αυτοκινήτων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]