59 χρόνια από την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW! Δεν θα πιστεύεις ποιο μοντέλο ήταν

Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτούνταν από μία συστοιχία 12 μπαταριών μολύβδου-οξέος 12V της Varta. Πότε κατασκεύασε η BMW το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW 1602e

Στις μέρες μας, ένα μεγάλο ποσοστό των πωλήσεων της BMW καταλαμβάνεται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα που διακρίνονται για την κορυφαία αυτονομία και τις εξαιρετικές επιδόσεις. Η τεχνογνωσία, βέβαια, υπάρχει γιατί τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά projects της βαυαρικής εταιρείας ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια. Πάμε να “πάρουμε” μία γεύση από το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: BMW M3 GT: Η καλύτερη στιγμή της BMW; 

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1972, όταν η γερμανική εταιρεία λάνσαρε το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ονομάστηκε BMW 1602e και δεν ήταν μαζικής παραγωγής, μιας και δημιουργήθηκαν μόλις δύο αντίτυπα. Η πρεμιέρα τους έγινε στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 1972 στο Μόναχο της Γερμανίας και χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά VIP προσώπων και όχι μόνο.


Εξωτερικά, η αμιγώς ηλεκτρική BMW 1602e έμοιαζε με ένα συμβατικό BMW 1602, μόνο που κάτω από το καπό δεν υπήρχε κινητήρας εσωτερικής καύσης, αλλά ένας ηλεκτροκινητήρας με απόδοση που άγγιζε τους μόλις 43 ίππους και έστελνε την κίνηση στον πίσω άξονα. Την τροφοδοσία αναλάμβανε μία συστοιχία δώδεκα τυπικών μπαταριών μολύβδου-οξέος 12V της Varta με συνολική χωρητικότητας 12,6 kWh (περίπου ίση με ένα σύγχρονο Plug-In υβριδικό) και βάρος που άγγιζε τα 350 κιλά.

Κάπως έτσι, η αυτονομία άγγιζε τα 30 χλμ. σε ρυθμούς αστικής μετακίνησης, επιτάχυνε στα 0-50 χλμ./ώρα σε 8 δλ. και η τελική ταχύτητα άγγιζε τα 100 χλμ./ώρα. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η BMW είχε αναφέρει πως με σταθερή ταχύτητα η αυτονομία μπορούσε να αγγίξει τα 61 χλμ., ενώ δεν απουσίαζε και ένα πρώιμο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, με το ηλεκτρικό μοτέρ να αναλαμβάνει ρόλο γεννήτριας.

Η BMW 1602e χαρακτηρίστηκε ως ο προκάτοχος της BMW i3 που γνωρίσαμε πολλά χρόνια αργότερα και, πατώντας εδώ, θα την δείτε σε επίσημο video του καναλιού “BMW Deutschland”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.