75 χρόνια Honda: Δεν αποκλείεται η αναβίωση του S2000

H επέτειος των 50 ετών έγινε με την αποκάλυψη του Honda S2000. Λέτε να γίνει κάτι παρόμοιο και για τα 75 χρόνια; Δείτε τι λέει ο αντιπρόεδρος της εταιρείας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda S2000

Τo Honda S2000 είναι ένα αυτοκίνητο που όλοι θέλουμε να ξανά “γεννηθεί”. Επίσημη είδηση επιστροφής δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά η φημολογία γύρω από μία τέτοια αναβίωση γίνεται όλο και πιο έντονη. Πάμε να δούμε τι είπε ο αντιπρόεδρος της Honda στην Ευρώπη, όταν παραχώρησε συνέντευξη στο βρετανικό Autocar.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα μπορούσε να είναι το Honda S2000… 20+ χρόνια μετά

Σύμφωνα με τον Tom Gardner, μέσα στο 2023, όπου συμπληρώνονται τα 75 χρόνια ιστορίας της Honda, θα παρουσιαστεί ένα “sportscar” από την ιαπωνική εταιρεία. Ταυτόχρονα, υπενθύμισε ότι στα 50 χρόνια ιστορίας της παρουσιάστηκε το Honda S2000, μαγεύοντας μέχρι σήμερα τους πάντες.


Honda S2000 2022 φήμες

“Αγαπάμε το σπορ αυτοκίνητο. Αγαπάμε τις επιδόσεις και είμαστε πολύ ευγνώμονες για τις εντυπώσεις παγκοσμίως από το πρόσφατο Type R. Σε όλο τον κόσμο, στην Ιαπωνία, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Κίνα, όλο και περισσότερες φωνές εκφράζουν την επιθυμία τους για ένα S2000. Χρειαζόμαστε χρόνο! Εάν οι πωλητές μας το ερευνήσουν, ίσως το δούμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι υψηλόβαθμα στελέχη της Honda έχουν αναφερθεί στο παρελθόν σε μία ηλεκτρική εκδοχή του Honda NSX. Μήπως αυτό θα είναι το επετειακό μοντέλο για τα 75 χρόνια, αντί ενός Honda S2000; Μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, συνεπώς τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Πηγή: autocar.co.uk

Σημ. H κεντρική εικόνα είναι ψηφιακά επεξεργασμένη και όχι επίσημη!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.