7ψήφιο ποσό σε δημοπρασία για την σπάνια BMW 507 με “ελληνικό” DNA

Είναι ένα από τα μόλις 252 αντίτυπα που δημιουργήθηκαν και "βαθιά" συνδεδεμένη με την Ελλάδα. Δείτε σε ποιον ανήκε και πόσο δημοπρατήθηκε αυτή η BMW 507...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW 507

Η BMW 507 είναι ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο στην ιστορία της βαυαρικής μάρκας. Δημιουργήθηκε για να αναστήσει τη σπορ εικόνα της BMW στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και να διεκδικήσει το δικό της μερίδιο απέναντι στα roadsters της εποχής και ειδικότερα απέναντι στη Mercedes 300SL. Μία εξ’ αυτών είχε αποκτηθεί ως καινούρια από τον τέως βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ. Τώρα, για ακόμα μία φορά άλλαξε ιδιοκτήτη μέσω δημοπρασίας του οίκου Bonhams, με το τελικό ποσό να ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι η παραγωγή του εν λόγω μοντέλου κράτησε από το 1956 έως το 1959 και δημιουργήθηκαν μόλις 252 αντίτυπα. Λόγω και της σπανιότητας της αλλά και του ανεπανάληπτου design που επηρέασε και τα σύγχρονα roadsters των Βαυαρών, οι BMW 507 αξίζουν εκατομμύρια ευρώ. Η εν λόγω 507 του 1959 (Series II) έχει γαλαζοαίματο ιστορικό καθώς ο πρώτος ιδιοκτήτης του μοντέλου ήταν ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ. Όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική αγγελία πατώντας εδώ, το τελικό ποσό εκτοξεύθηκε στα 2.070.000 ευρώ.

To 1989, το εμβληματικό μοντέλο που βλέπετε, με το αλουμινένιο αμάξωμα και τον επίσης αλουμινένιο V8 των 3,2 λίτρων πέρασε στα χέρια του τελευταίου ιδιοκτήτη της σε άσχημη κατάσταση. Η BMW 507 είχε πουληθεί από τον κ. Γκλύξμπουργκ το 1961 στον δεύτερο ιδιοκτήτου του roadster. Δέχθηκε ολική αναπαλαίωση από σπεσιαλίστα του είδους εκείνη τη χρονιά, έναντι του ποσού των 300.000 γερμανικών μάρκων και σήμερα, τρεις δεκαετίες, μετά έχει γράψει στο κοντέρ 55.000 χλμ.


Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η BMW 507 βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είναι βαμμένη στο αυθεντικό της χρώμα (είχε αλλάξει χρώμα σε ασημί από τον δεύτερο ιδιοκτήτη) και φέρει και τις αυθεντικές ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας με το νούμερο “36”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.