Κηφισός: Ο αριθμός ακινητοποιήσεων μέσα στο 2022 και η λύση στο πρόβλημα!

Ο Κηφισός έχει σοβαρό πρόβλημα κίνησης και η Περιφέρεια Αττικής έρχεται να δώσει μία λύση στις δεκάδες ακινητοποιήσεις οχημάτων ανά μήνα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιφέρεια Αττικής

Μία από τις αιτίες που δημιουργούν τόσο μεγάλη κίνηση στον Κηφισό είναι οι ακινητοποιήσεις αυτοκινήτων. Τα στοιχεία που δημοσίευσε η Περιφέρεια Αττικής αποδεικνύουν ότι απαιτείται να γίνουν αλλαγές. Πάμε να γνωρίσουμε τη νέα πλατφόρμα που θα δώσει “ανάσα” στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο μέσος όρος συμβάντων το διάστημα 12/2021 – 11/2022 έφτασε στις 90 ακινητοποιήσεις οχημάτων ανά μήνα (τρεις ακινητοποιήσεις τη μέρα). Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών, η ομάδα άμεσης επέμβασης της Περιφέρειας Αττικής έχει συμβάλει στη διαχείριση 1.004 συμβάντων. Από αυτά το 75 % σημειώθηκαν στην άνοδο του Κηφισού, το 62,5 % αφορούν σε μηχανικές βλάβες των οχημάτων, ενώ το ποσοστό των συγκρούσεων ανέρχεται στο 37,5 %.


Λύση στο πρόβλημα έρχεται να δώσει η νέα πλατφόρμα με γερανό για την Λ. Κηφισού, η οποία λειτουργεί από την 1η Δεκεμβρίου 2022. Στόχος της είναι η ταχεία απομάκρυνση ακινητοποιημένων οχημάτων από διάφορες αιτίες (τρακαρίσματα, μηχανικές βλάβες, κ.ά). Ήδη, στον ένα μήνα λειτουργίας της, έχει ήδη συνδράμει σε 10 σοβαρά περιστατικά. Τα ακινητοποιημένα οχήματα που εμπόδιζαν την κυκλοφορία, σε συνεργασία με την Τροχαία, απομακρύνθηκαν τάχιστα.

“Τα οχήματα τύπου βαν και η ειδική πλατφόρμα συνεπικουρούν το έργο της τροχαίας και συμβάλουν έμπρακτα στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.