Το νέο Honda Civic Type R αντιμέτωπο με τους “Γερμανούς” (+video)

To Honda Civic Type R... κατευθείαν στα "βαθιά"! Μπορεί να αντιμετωπίσει τα πανίσχυρα γερμανικά μοντέλα όπως το VW Golf R, το Audi S3 και την Mercedes A35 AMG;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda Civic Type R

Έφτασε η ώρα να δούμε πως μπορεί να ανταπεξέλθει το νέο Honda Civic Type R απέναντι σε τρία πανίσχυρα “hot-hatches” της αγοράς με καταγωγή από την Γερμανία. Όλα τα μοντέλα στάθηκαν στην ίδια ευθεία και πάμε να δούμε ποιο θα επικρατήσει. Πριν από αυτό, όμως, ας τους “ρίξουμε” μία ματιά.

Ξεκινάμε από το VW Golf R, το οποίο εξοπλίζεται με 2λιτρο μοτέρ που αποδίδει 333 ίππους και 420 Nm ροπής, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ζυγίζει 1.480 κιλά. Ακολουθεί το Audi S3, με 310 ίππους και 400 Nm ροπής από επίσης 2λιτρο μοτέρ. Το βάρος του αγγίζει τα 1.500 κιλά και, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Golf, είναι τετρακίνητο.

Συνεχίζουμε με την BMW, η οποία αποδίδει 306 ίππους και 450 Nm ροπής, ενώ λίγο πιο βαριά από τα άλλα δύο αυτοκίνητα φτάνοντας τα 1.525 κιλά. Πριν πάμε στο μοναδικό μοντέλο ιαπωνικής καταγωγής, να αναφέρουμε ότι η Mercedes αποδίδει 306 ίππους και 400 Nm. Είναι τετρακίνητη, αλλά και η πιο βαριά, φτάνοντας τα 1.555 κιλά.


Τέλος, το Honda Civic Type R είναι το ελαφρύτερο της παρέας (μόλις 1.429 κιλά), αλλά και το μοναδικό με χειροκίνητο κιβώτιο (προφανώς έπαιξε δραματικό ρόλο, όπως θα δείτε και στο video). Ο 2λιτρος κινητήρας αποδίδει 329 ίππους και 420 Nm ροπής. Φτάνει, όμως, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, πάμε να δούμε τι συμβαίνει στην πράξη! (για όσους δεν θέλουν… προκαταρκτικά, η κόντρα ξεκινά στο 5:40 του video)

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.