Στην Ιαπωνία ο CEO της Νissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Στην Ιαπωνία βρέθηκε ο Τάκης Θεοχαράκης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., στο πλαίσιο της αποστολής που συνόδευσε τον Πρωθυπουργό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. στην Ιαπωνία 2023

Ειδικότερα ο Τάκης Θεοχαράκης επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, πραγματοποιώντας εποικοδομητικές συναντήσεις με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Nissan, Macoto Uchida, τον πρόεδρο της Yokohama, Masataka Yamaishi, καθώς και με ανώτατα στελέχη του Nagata Group, προμηθευτή των εξωλέμβιων της Suzuki Marine.

Διαβάστε επίσης – Nissan Ariya: Το μοντέλο που θα “ενώσει” τους Πόλους της Γης 

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο κ. Θεοχαράκης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Uchida για την στρατηγική και το όραμα της Nissan στην ηλεκτροκίνηση, ενώ έγιναν και περαιτέρω συζητήσεις στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων των δύο μερών, προμηνύοντας ένα πολλά υποσχόμενο κοινό επιχειρηματικό μέλλον.


Επιπλέον, στη διάρκεια των επαφών με την ηγεσία της Yokohama Rubber και του Nagata Group (Suzuki Marine), οι Ιάπωνες ιθύνοντες συνεχάρησαν τον κ. Θεοχαράκη για τις επιδόσεις που διαγράφουν τόσο τα ελαστικά Yokohama, όσο και οι εξωλέμβιες της Suzuki στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Νέα σειρά αξεσουάρ για το νέο Nissan X-Trail

Παράλληλα, ο κ. Θεοχαράκης συμμετείχε στην επιχειρηματική αποστολή που συνόδευε τον Έλληνα Πρωθυπουργό στο Τόκιο και, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκε στην Ελληνο-Ιαπωνική Επιχειρηματική Ημερίδα που διοργανώθηκε στα γραφεία του Ιαπωνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου JETRO, με τη συμμετοχή του Enterprise Greece.

Ο όμιλος Θεοχαράκη ξεκίνησε τις δρατηριότητές του το 1924, ενώ, μετά τον πόλεμο, η επεκτάθηκε στον τομέα των ελαστικών αυτοκινήτων και το 1957 απέκτησε την αποκλειστική αντιπροσωπεία των ελαστικών Yokohama.

Το 1961 αποτέλεσε χρονιά – σταθμό στην ιστορία του ομίλου, με την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της Nissan στην Ελλάδα, αποτελώντας και την πρώτη επίσημη αντιπροσώπευση των Ιαπώνων στην Ευρώπη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.