Περιφέρεια Αττικής: Άσκηση ετοιμότητας στην Λ. Κηφισού

Πόση ώρα χρειάστηκε για την απομάκρυνση αυτοκινήτου που έχει "μείνει" στην Λ. Κηφισού; Άσκηση ετοιμότητας από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Τροχαία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λ. Κηφισού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση ετοιμότητας που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Τροχαία. Η “επιχείρηση” αφορούσε στην απομάκρυνση αυτοκινήτου που έχει ακινητοποιηθεί στην Λ. Κηφισού και πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, και του Διοικητή της Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχου, Χρ. Παπαφιλίππου.

Το αποτέλεσμα της άσκησης ετοιμότητας ήταν εντυπωσιακό, καθώς τα ειδικά οχήματα της Περιφέρειας χρειάστηκαν λιγότερο από 10 λεπτά για τη μεταφορά του ακινητοποιημένου οχήματος και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Βάσει του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας, η συνηθέστερη αιτία καθυστερήσεων είναι τα ακινητοποιημένα οχήματα είτε από μηχανική βλάβη, είτε ως αποτέλεσμα σύγκρουσης, τα οποία καθυστερούν να απομακρυνθούν.

Το σενάριο της άσκησης
Το σενάριο της άσκησης ετοιμότητας προέβλεπε ένα όχημα με πρόβλημα στον κινητήρα, το οποίο μάλιστα είχε προκαλέσει και εκτεταμένη διαρροή λιπαντικού στο οδόστρωμα. Αρχικά το πρώτο όχημα της Περιφέρειας στάθμευσε στη ΛΕΑ και πίσω από το επιβατικό αυτοκίνητο προκειμένου να ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς για το συμβάν. Ένα δεύτερο στάθμευσε δίπλα του για μεγαλύτερη ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα ήρθε το γερανοφόρο όχημα μαζί με άλλα δύο. Αυτό που μετέφερε υλικά για αποκατάσταση τυχόν ζημιών του δρόμου και ένα που καθάρισε το οδόστρωμα από όσα λάδια και υλικά είχαν πέσει. Η διαδικασία διήρκησε λιγότερα από 10 λεπτά, όπου το όχημα φορτώθηκε στη νταλίκα και μεταφέρθηκε με ασφάλεια εκτός αυτοκινητόδρομου.


“Οι επιχειρησιακές ασκήσεις μειώνουν το χρόνο απόκρισης και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού. Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία έχουμε δημιουργήσει έναν άρτια οργανωμένο μηχανισμό που λειτουργεί υπέρ της βελτίωσης της ασφάλειας του οδικού δικτύου της Αττικής”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.