GPZ900R: Το “Top Gun” της Kawasaki επιστρέφει!

Αυτές είναι τουλάχιστον οι φήμες που έρχονται από την Ιαπωνία και θέλουν την θρυλική Kawasaki GPZ900R να επιστρέφει εκσυγχρονισμένη στην παραγωγή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Kawasaki GPZ900R επιστροφή 2023

Η GPZ900R είναι μια από τις πλέον εμβληματικές μοτοσικλέτες όχι μόνο για την Kawasaki αλλά και γενικότερα για τους δύο τροχούς. Όταν παρουσιάστηκε ήταν η ταχύτερη μοτοσικλέτα παραγωγής της εποχής της αλλά και η πρώτη μαζικής παραγωγής που έφερε υγρόψυκτο 16βάλβιδο 4κύλινδρο κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Οι νέες Ducati είναι εδώ με τέσσερα χρόνια εγγύηση. Δείτε τις τιμές τους

Διάσημη και στο παγκόσμιο κοινό που δεν είχε σχέση με τις μοτοσικλέτες έγινε και από τον «πρωταγωνιστικό» της ρόλο στην ταινία “Top Gun” του 1986 με πρωταγωνιστές τους Tom Cruise και Val Kilmer. Με περιορισμένες σχετικά αλλαγές η GPZ900R έμεινε στην παραγωγή για δύο σχεδόν 10ετίες έως και το 2003.


Το 2024 είναι η χρονιά που η GPZ900R κλείνει 40 χρόνια από την παρουσίασή της και οι φήμες από την Ιαπωνία θέλουν την Kawasaki να αναβιώνει το θρυλικό όνομα με του Ιάπωνες να εκμεταλλεύονται μια περίσταση ιδανική.

Διαβάστε επίσης: Δέκα χρόνια Vespa 946 και νέα επετειακή έκδοση 

Σύμφωνα με το ιαπωνικό περιοδικό “Young Machine” η εταιρεία από το Akashi δεν σκοπεύει να κατασκευάσει εκ νέου την αυθεντική μοτοσικλέτα που έμεινε στην παραγωγή έως και το 2003. Οι Ιάπωνες αναφέρουν ότι η νέα μοτοσικλέτα θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην Z900RS και θα δανείζεται από αυτή τόσο τον 4κύλινδρο κινητήρα των 948 κ.εκ. και 111 ίππων όσο και το πλαίσιο και τα περιφερειακά.

Η σχεδίαση θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με την μοτοσικλέτα που θα “δωρίσει” τα ζωτικά της όργανα με το φέρινγκ να αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από την αυθεντική GPZ900R.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σχετική επίσημη δήλωση από την ιαπωνική εταιρεία σχετικά με την αναβίωση της GPZ900R, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η επιστροφή θρυλικών ονομάτων μοτοσικλετών από τα 1980s θα μπορούσε να είναι η επόμενη τάση στις νεορετρό αισθητικής μοτοσικλέτες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.