10 χρόνια Vespa 946 και νέα επετειακή έκδοση

Η Vespa 946 κλείνει φέτος 10 χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε και η Piaggio το γιορτάζει με μια νέα ειδική έκδοση αφιερωμένη στη... Χρονιά του Λαγού!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Vespa 946 επετειακή έκδοση 2023

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιταλικής εταιρείας αυτή είναι η πρώτη περιορισμένη και αριθμημένη έκδοση μιας συλλογής από Vespa 946, η οποία κάθε χρόνο και για 12 χρόνια θα φέρει εικονογράφηση εμπνευσμένη από το κινέζικο σεληνιακό ημερολόγιο.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Vespa GTS διαθέσιμη με δωρεάν πακέτα εξοπλισμού

Το 2023 η νέα χρονιά σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τη παράδοση το 2023 είναι η Χρονιά του Λαγού, ενός ζώου που αποτελεί σύμβολο και οιωνό γαλήνης, ευημερίας και σεβασμού για το παρελθόν.

Η ιταλική εταιρεία αφιερώνει τη πρώτη επετειακή έκδοση της Vespa 946 στη χρονιά του Λαγού και η παραγωγή της θα περιοριστεί στα 1.000 αντίτυπα. Να σημειωθεί πως τα επόμενα 11 χρόνια οι Ιταλοί θα παρουσιάζουν μια νέα ετήσια έκδοση κάθε χρόνο, εμπνευσμένη από το ζώο του σεληνιακού ωροσκοπίου εκείνης της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Νέο Seat Mo 50 με έως 172 χιλιόμετρα αυτονομία

Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και σε αυτή την ειδική έκδοση έναντι της στάνταρ 946 με την “bunny” να φέρει λεπτομέρειες φτιαγμένες με εκλεπτυσμένα γυαλιστερά φινιρίσματα και “ζεστές” αντανακλάσεις, ενώ η επένδυση της σέλας από δύο διαφορετικά υλικά είναι μαύρη με γυαλιστερή ραφή, όπως και τα γκριπ, τα οποία είναι ραμμένα στο χέρι με βελόνα και κλωστή.

Τη μεγάλη διαφορά κάνει το νέο πράσινο χρώμα εμπνευσμένο από το κλασικό πράσινο της Vespa, και φυσικά τα γραφικά που τυλίγουν τις μεταλλικές επιφάνειες της 946 με την στυλιζαρισμένη σιλουέτα ενός λαγού να “ξεπροβάλει”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.