Νέο Seat MO 50 με έως 172 χλμ. αυτονομία

Η Seat MO διευρύνει τις προτάσεις της στην αστική κινητικότητα προσθέτοντας στη γκάμα των μοντέλων της το νέο Seat MO 50 που οδηγείται με δίπλωμα κατηγορίας ΑΜ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
seat mo 50 2022 νέο scooter 2022

Το Seat MO 50 είναι η νέα έκδοση του ηλεκτρικού scooter της ισπανικής εταιρείας που έρχεται να καλύψει ακόμη περισσότερες ανάγκες και να προστεθεί δίπλα στις εκδόσεις Seat MO 125 και 125 Performance.

Διαβάστε επίσης: Επτά μοναδικά αυτοκίνητα της Seat που ίσως δεν γνωρίζατε

Το πλήρως ηλεκτρικό scooter χρησιμοποιεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα 5,43 ίππων και μπαταρία ιόντων λιθίου για να προσφέρει αυτονομία έως και 172 χλμ. με μία μόνο φόρτιση. Φέρει επίσης αρκετό χώρο αποθήκευσης για δύο κράνη κάτω από τη σέλα και βελτιωμένα επίπεδα συνδεσιμότητας, ενώ η τελική το περιορίζεται στα 45 χλμ./ώρα για να μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους διπλώματος κατηγορίας ΑΜ.


Όπως και με τις υπόλοιπες δύο εκδόσεις ο αναβάτης έχει τρία προγράμματα λειτουργίας City, Sport και Eco που αλλάζουν την αμεσότητα και την απόδοση του κινητήρα, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και όπισθεν για να ξεπαρκάρετε πιο εύκολα.

Seat Mo 50 eScooter 2022

Αναφορικά με την μπαταρία των 5,6 kWh αυτή μπορεί να φορτιστεί όταν βρίσκεται στο scooter, αλλά μπορεί επίσης να αφαιρεθεί και να συνδεθεί σε μια απλή, οικιακή πρίζα. Κάνοντας τη φόρτιση τόσο εύκολη όσο η φόρτιση ενός smartphone. Η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε 6 ώρες περίπου από οικιακή παροχή, ενώ για τη μεταφορά της φέρει ενσωματωμένα ροδάκια και πτυσσόμενο χερούλι.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Seat Mo eScooter 125

Παράλληλα μέσω σχετική εφαρμογής για smartphone, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν το όχημά τους, με πληροφορίες για ενημερώσεις θέσης και κατάστασης. Το scooter της ισπανικής εταιρείας ενσωματώνει επίσης δύο θύρες USB, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τηλέφωνα και άλλες συσκευές πλήρως φορτισμένες, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά μετακινείστε.

Η παραγωγή του Seat MO 50 αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023, ενώ η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.