Η νέα Vespa GTS διαθέσιμη με δωρεάν πακέτα εξοπλισμού

Η νέα Vespa GTS είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με την Piaggio να κάνει ακόμη πιο ελκυστική την αγορά της προσφέροντας δωρεάν τρία διαφορετικά πακέτα εξοπλισμού.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα Vespa GTS με δωρεάν πακέτα εξοπλισμού 2022

Η νέα γκάμα Vespa GTS, εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα από την Piaggio, με το μοναδικό στιλ των διάσημων scooters της ιταλικής εταιρείας να συνδυάζεται με μια σειρά τεχνικών αναβαθμίσεων που ενισχύουν την ασφάλεια και την άνεση.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα Vespa GTS (+τιμή στην Ελλάδα)

Η νέα σειρά Vespa GTS φέρει πλούσιο βασικό εξοπλισμό και αποτελείται από τέσσερις εκδόσεις, με την κάθε μια να έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα: η κλασική και πολύ κομψή Vespa GTS, η σύγχρονη GTS Super, η δυναμική GTS SuperSport και η Vespa GTS SuperTech.


Όλες οι εκδόσεις της νέας GTS είναι διαθέσιμες με δύο διαφορετικούς και εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες, τον δημοφιλή και καταξιωμένο μονoκύλινδρο 125 i-get και τον μεγαλύτερης χωρητικότητας 300 HPE (High Performance Engine), τον τελευταίο καρπό της τεχνολογίας κινητήρων που προέρχεται από τον όμιλο της Piaggio.

Διαβάστε επίσης – Νέο Piaggio MP3: Οι λεπτομέρειες του τρίτροχου scooter (+video)

Τώρα η ναυαρχίδα των μοντέλων Vespa γίνεται ακόμα πιο ελκυστική, με την αγορά της να συνοδεύεται από δωρεάν πακέτο αξεσουάρ αξίας έως 730 ευρώ. Mε την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου 125 ή 300 κυβικών από τη νέα σειρά Vespa GTS, αποκτάτε χωρίς επιπλέον χρέωση ένα από τα προτεινόμενα πακέτα γνήσιων αξεσουάρ Urban, Touring ή Protection για να προσαρμόσετε τη νέα σας Vespa στις δικές σας προτιμήσεις και να ενισχύσετε το επίπεδο άνεσης και λειτουργικότητας.

Τα διαθέσιμα δωρεάν πακέτα έχουν ως εξής:

Urban pack
– Παρμπρίζ
– Βαλιτσάκι στο χρώμα του οχήματος
– Ταπέτο βαλίτσας
– Σχάρα πίσω ανατρεπόμενη

Touring pack
– Παρμπρίζ
– Βαλιτσάκι στο χρώμα του οχήματος
– Σχάρα πίσω ανατρεπόμενη
– Προφυλακτήρας φτερού

Protection pack
– Παρμπρίζ
– Περιμετρικός προφυλακτήρας εμπρός
– Περιμετρικός προφυλακτήρας πίσω
– Προφυλακτήρας φτερού

Να σημειωθεί ότι η προσφορά ισχύει για αγορά οποιουδήποτε μοντέλου 125 ή 300 κυβικών από τη νέα γκάμα Vespa GTS και Vespa GTS Super, που έχει πραγματοποιηθεί στην ενδεικτική τιμή καταλόγου λιανικής, στο επίσημο δίκτυο πωλήσεων της Vespa.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.