Το καλύτερο microcar της αγοράς – Με προκαταβολή 40% και 5 ευρώ την ημέρα

Έπειτα από νέα μείωση τιμής που ανακοίνωσε η εταιρεία και σε συνδυασμό με χρηματοδοτικό πρόγραμμα, το microcar γίνεται δικό σας με μόλις 5 ευρώ την ημέρα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
XEV Yoyo

Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το νέο XEV Yoyo, το οποίο μπορείτε να γνωρίσετε αναλυτικά στο σχετικό μας κείμενο πατώντας εδώ. Τώρα, η ελληνική αντιπροσωπεία γνωστοποίησε ότι το microcar διατίθεται με έκπτωση ύψους 2.300 ευρώ, πέρα από το όφελος από το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3”.

Δείτε επίσης: Τα τρία μοντέλα που “σαρώνουν” στην Ευρώπη – Πόσο κοστίζουν στη χώρα μας

Με προκαταβολή ύψους 40%… δόση στα 149,90 ευρώ το μήνα!
Πιο συγκεκριμένα, ειδικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια, το δημοφιλές XEV YOYO Easy διατίθεται με έκπτωση 2.300 ευρώ! Με προκαταβολή το 40% της αξίας του, η δόση που προκύπτει περιορίζεται σε 149,90 €/μήνα. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε μόλις 5 ευρώ ανά ημέρα και καθιστά το κόστος κτήσης του YOYO αντίστοιχο με… ενός καφέ! Φυσικά, εκτός των παραπάνω, ο αγοραστής επωφελείται από την επιδότηση 3.000 ευρώ του προγράμματος
«Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», και από ακόμη 1.000 ευρώ εάν είναι έως 29 ετών.


Παράδειγμα: 
Αρχική τιμή – 17.300 ευρώ
Τιμή με έκπτωση – 15.000 ευρώ
Προκαταβολή 40% – 6.100 ευρώ
Αποπληρωμή σε 84 δόσεις των 149,90 ευρώ, με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 8,9%. Στο κόστος περιλαμβάνεται ασφάλιση δανείου, που εξασφαλίζει τον αγοραστή σε περίπτωση απροόπτου.

Το απόλυτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης
Το XEV YOYO έχει μπαταρία LFP 10,4 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως 150 χλμ. Μπορεί να αναπτύξει με ασφάλεια ταχύτητα πάνω από 80 χλμ./ώρα, για να κινείται άνετα σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας και να μη θέτει κανέναν περιορισμό στις καθημερινές μετακινήσεις του οδηγού του. Έχει τέσσερα δισκόφρενα και ABS, αλλά και σύστημα Hill-start Assist Control για εύκολη εκκίνηση σε δρόμους με έντονη κλίση. Με μήκος 2,53 μέτρα και ακτίνα στροφής 4,5 μέτρα, το YOYO ελίσσεται εύκολα και παρκάρει παντού, προσφέροντας αρκετό χώρο για 2 επιβάτες και 180 λίτρα για αποσκευές.

Στην έκδοση Easy διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει A/C, ηλ. υποβοηθούμενο τιμόνι, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλ. παράθυρα, ηλ. καθρέπτες, κεντρική οθόνη 7”, σύνδεση Bluetooth, 3 θύρες USB κ.ά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.