Τα τρία μοντέλα που “σαρώνουν” στην Ευρώπη – Πόσο κοστίζουν στη χώρα μας

Στην κορυφή της Ευρώπης ένα ρουμάνικο μοντέλο που βρίσκεται μπροστά από πολύ δημοφιλή μοντέλα της αγοράς, όπως για παράδειγμα το VW Golf...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Sandero

Με τη βοήθεια του οργανισμού Dataforce, ενημερωθήκαμε για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρωπαϊκή αγορά όσων αφορά στα δημοφιλέστερα μοντέλα από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον περασμένο Απρίλιο. Πάμε να δούμε πως διαμορφώθηκε η κορυφαία τριάδα μέσα στους πρώτους τέσσερις μήνες.

Δείτε επίσης: Το best seller SUV της Ελλάδος τώρα και ως υβριδικό (+τιμή εκκίνησης)

Στην πρώτη θέση, λοιπόν, συναντάμε το Dacia Sandero, ένα μοντέλο που διακρίνεται για τον “value for money” χαρακτήρα του. Μέσα στο τετράμηνο κατάφερε να ταξινομηθεί σε όλες της χώρες της Ευρώπης 97.863 φορές, κατοχυρώνοντας μερίδιο αγοράς της τάξης του 5,36%. Στην δεύτερη θέση ακολουθεί το VW Golf με 86.157 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το Peugeot 208 των 75.955 ταξινομήσεων (μερίδιο 4,16%).


Dacia πηλώσεις Ευρώπη α' εξάμηνο 2023

Ενδιαφέρον έχει να δούμε και πόσο κοστίζουν αυτά τα τρία μοντέλα στην χώρα μας, ξεκινώντας από το ευρωπαϊκό best seller. Το Dacia Sandero, λοιπόν, ξεκινά από τα 17.420 ευρώ στην έκδοση “Streetway” με τον χιλιάρη κινητήρα βενζίνης των 90 ίππων.

Ακολουθεί το VW Golf, το οποίο σύμφωνα με τον τελευταίο τιμοκατάλογο προσφέρεται έναντι του ποσού των 27.700 ευρώ (έπειτα από όφελος υπεροχής VW Deals ύψους 2.000
ευρώ).

Κλείνουμε με το τρίτο πιο δημοφιλές μοντέλο της Ευρώπης, το Peugeot 208, το οποίο στην Ελλάδα ξεκινά από τα 19.900 ευρώ στην βασική έκδοση με τον 1.2 Puretech των 75 ίππων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.