Το best seller SUV της Ελλάδος τώρα και ως υβριδικό (+τιμή εκκίνησης)

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή έρχεται να προστεθεί στην γκάμα του δημοφιλούς Peugeot 2008 με τους Γάλλους να το προσφέρουν και υβριδικό σύστημα κίνησης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δημοφιλέστερα SUV

Το Peugeot 2008 είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή μικρά SUV και καταφέρνει να ξεχωρίσει χάρη στη δυναμική σχεδίασή του αλλά και τις αρετές του στους τομείς της πρακτικότητας, της δυναμικής συμπεριφοράς και της άνεσης.

Διαβάστε επίσης: Περιβαλλοντική πρωτιά για την Peugeot Sport από τη FIA

Στις παραπάνω αρετές έρχεται να προστεθεί τώρα μία ακόμη που δεν είναι άλλη από το νέο υβριδικό σύστημα του ομίλου Stellantis, το οποίο επιτρέπει στο 2008 να κινείται και αμιγώς ηλεκτρικά και να μειώνει έτσι την κατανάλωσή του κατά 20% έναντι της συμβατικής έκδοσης και τους εκπεμπόμενους ρύπους κατά 26 γρ./χλμ.


Το υβριδικό σύστημα της Peugeot βασίζεται στον γνωστό turbo κινητήρα των 1,2 λίτρων που έχει αναβαθμιστεί σε πολλούς τομείς και συνεργάζεται εδώ με ηλεκτρικό μοτέρ 29 ίππων, ενσωματωμένο στο νέο 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Το σύστημα ολοκληρώνεται με την παρουσία μπαταρίας ιόντων λιθίου, για την αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, χωρητικότητας 0,9 kWh 48 V και η συνδυαστική του απόδοση φτάνει τους 136 ίππους.

Διαβάστε επίσης: To best seller μοντέλο της B-SUV κατηγορίας. Πόσα ταξινομήθηκαν το πρώτο πεντάμηνο

Το νέο 2008 Hybrid είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Αctive, Allure και GT οι οποίες ξεχωρίζουν για τα πολύ καλά επίπεδα εξοπλισμού. Ενδεικτικά η βασική έκδοση Allure φέρει μεταξύ άλλων, νέα φωτιστική υπογραφή με τρεις “όνυχες” μπροστά, και τρία διπλά LED πίσω, αισθητήρες πάρκινγκ πίσω, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικούς καθρέφτες, i-Cockpit με νέα κεντρική οθόνη αφής 10 ιντσών και θύρα USB – C μπροστά.

Το νέο υβριδικό Peugeo 2008 καλύπτεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, και η τιμή εκκίνησης για την έκδοση Active έχει οριστεί στα 28.600 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της Peugeot και φυσικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.