Περιβαλλοντική πρωτιά για την Peugeot Sport από τη FIA

Ο πρώτος κατασκευαστής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC) που λαμβάνει περιβαλλοντική αξιολόγηση τριών αστέρων της FIA έγινε η Peugeot Sport.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot Sport περιβαλλοντική πιστοποίηση FIA 2024

Η περιβαλλοντική πιστοποίηση της Peugeot Sport από τη FIA, που την έκανε τον πρώτο κατασκευαστή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής που τη λαμβάνει, είναι ένας από τους καρπούς που προκύπτουν από την γενικότερη προσπάθεια του ομίλου Stellantis για τη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου από τις δραστηριότητές του.

Διαβάστε επίσης: Οι Γάλλοι παρουσιάζουν ψηφιακά ηλεκτρονικά χειριστήρια αντί… για τιμόνι!

Η περιβαλλοντική διαπίστευση τριών αστέρων δίνεται από τη FIA σε οργανισμούς που επιδεικνύουν δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση των εκπομπών άνθρακα και την καθιέρωση βιώσιμων πρακτικών στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.


Αυτή η αναγνώριση έρχεται μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης που διαχειρίζεται η FIA, η οποία εξετάζει μια σειρά από διαφορετικά κριτήρια. Η πρόσφατη πιστοποίηση της Peugeot Sport αποτελεί μέρος της συνολικής παγκόσμιας πολιτικής του Ομίλου Stellantis όσον αφορά την ενεργειακή μετάβαση.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Jeep Renegade διαθέσιμο για παραγγελία

Έχοντας λάβει το “Βραβείο Χαμηλών Εκπομπών Άνθρακα” στο WEC πέρυσι, η Peugeot Sport δραστηριοποιήθηκε περαιτέρω στη σημασία της ανάπτυξης των περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών της, αποκτώντας τώρα αυτή τη σημαντική βαθμολογία τριών αστέρων από τη FIA.

Η FIA έχει επισημάνει τη δημιουργία και την εφαρμογή ενός οδικού χάρτη για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου, καθώς και τη βέλτιστη διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας και φωτισμού.

Σχετικά με την πιστοποίηση της Peugeot Sport ο Jean-Marc Finot, ανώτερος αντιπρόεδρος της Stellantis Motorsport δήλωσε: “Μετά την απόκτηση της βαθμολογίας τριών αστέρων της FIA για τη δραστηριότητά μας στη Formula E το 2023, το Βραβείο Low Carbon Impact για την Peugeot Sport στο WEC και το Βραβείο Βιωσιμότητας DMSB για το Opel Corsa e-Rally Cup, αποτελεί μια αίσθηση υπερηφάνειας για ολόκληρη την Stellantis Motorsport το ότι αποκτούμε μια τόσο σημαντική περιβαλλοντική διάκριση.

Αυτές οι πιστοποιήσεις υπογραμμίζουν την ισχυρή δέσμευσή μας στο σχέδιο Dare Forward του Ομίλου Stellantis, όπου ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αποτελεί κορυφαίο σημείο. Είναι επίσης πολύ σημαντικό για τους σημερινούς και μελλοντικούς εταίρους μας, οι οποίοι, συνδέοντας τον εαυτό τους με τις προσπάθειές μας, ενισχύουν τις δικές τους περιβαλλοντικές επιδόσεις και δεσμεύσεις. Συγχαρητήρια σε όλους τους αφοσιωμένους ανθρώπους μας για αυτό το φανταστικό επίτευγμα. Μαζί, συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της ασφαλούς και βιώσιμης κινητικότητας, γι’ αυτό είμαστε όλοι εδώ”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.