Έναρξη παραγωγής για την Made in Germany BMW Σειρά 1

Η νέα γενιά της BMW Σειρά 1 ξεκίνησε να παράγεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο των Βαυαρών στη Λειψία της Γερμανίας εκεί όπου έχουν κατασκευαστεί 1,3 εκατ. Σειρά 1.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Σειρά 1 έναρξη παραγωγής 2024

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση της BMW η πρώτη Σειρά 1 τέταρτης γενιάς που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στη Λειψία είναι μια 120 σε χρώμα Alpine White και προορίζεται για έναν πελάτη στη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το γερμανικό SUV των 490 ίππων – “Έκαψε” 1,2 λτ. τα πρώτα 100 χιλιόμετρα

Το hatchback της BMW κατασκευάζεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Λειψίας, στη Σαξονία, με ρυθμό παραγωγής έως και 500 αυτοκίνητα ημερησίως. Σε συνδυασμό με τις Σειρά 2 Gran Coupe, Σειρά 2 Active Tourer και MINI Countryman, η παραγωγή του εργοστασίου της Λειψίας σε ημερήσια βάση φτάνει έως και τα 1.300 οχήματα. Η νέα Σειρά 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Οκτώβριο του 2024.


Η νέα BMW Σειρά 1 σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη σχεδόν 20η εμπορική πορεία της BMW στη μικρομεσαία κατηγορία. Η παραγωγή του μοντέλου ξεκίνησε για πρώτη φορά με την τρίθυρη έκδοση στο εργοστάσιο της Λειψίας το 2007. Από τότε στο εργοστάσιο έχουν κατασκευαστεί περισσότερα από 1,3 εκατ. οχήματα σε διάφορες παραλλαγές.

Διαβάστε επίσης: Η κορυφαία έκδοση του sedan της BMW  – Πρώτη φορά εξηλεκτρισμένη με ισχύ 727 ίππων

Στο τέλος Ιουνίου του 2024, σχεδόν 443.000 αντίτυπα της τρίτης γενιάς Σειράς 1 είχαν παραδοθεί στους πελάτες. Από το 2018 το εργοστάσιο του BMW Group στη Λειψία έχει αναβαθμιστεί σε συστηματικό επίπεδο. Τώρα μπορεί να παράγει έως και 350.000 μονάδες ετησίως – 100.000 περισσότερες από ό,τι προηγουμένως.

Σήμερα κατασκευάζει τέσσερα μοντέλα με τρεις διαφορετικούς τύπους συστημάτων κίνησης από δύο διαφορετικές μάρκες – όλα στην ίδια γραμμή παραγωγής. Από τον Νοέμβριο του 2023 η παραγωγή έχει ενισχυθεί με την έλευση του MINI Countryman. Η παραγωγή του θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους σε 500 μονάδες την ημέρα, επιπλέον των 800 περίπου οχημάτων της BMW.

Η αύξηση του όγκου παραγωγής όχι μόνο διασφαλίζει τις υφιστάμενες θέσεις εργασίας αλλά δημιουργεί και νέες. Μόνο στην παραγωγή οχημάτων θα ενταχθούν επιπλέον 900 άτομα, ενώ μέχρι το τέλος του 2024 το εργοστάσιο της Λειψίας θα απασχολεί περίπου 7.000 εργαζόμενους.

Η νέα BMW Σειρά 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις 5 Οκτωβρίου. Οι ισχυρότερες αγορές για τη Σειρά 1 μέχρι στιγμής ήταν η Γερμανία και η Ευρώπη, και ιδιαίτερα το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιταλία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.