BMW i7: Στην Ελλάδα οι Βαυαρικές λιμουζίνες για… εκλεκτούς!

O επίσημος προμηθευτής αυτοκινήτων για VIP μεταφορές του νέου luxury resort One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα, έγινε η Σπανός ΑΕ, με την υποστήριξη της BMW Hellas Leasing.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
One&Only Aesthesis

Με τις νέες και αμιγώς ηλεκτρικές BMW i7 θα κινούνται οι VIPs του νέου luxury resort της Grivalia Hospitality, One&Only Aesthesis, έπειτα από τη συνεργασία του πολυτελούς θερέτρου με τη Σπανός ΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Έναρξη παραγωγής για τη Made in Germany BMW Σειρά 1 

Οι δύο εταιρίες συνεργάζονται προκειμένου οι ξεχωριστοί επισκέπτες του One&Only Aesthesis να μεταφέρονται με απόλυτη άνεση, ασφάλεια και πολυτέλεια. Και τα αυτοκίνητα που σηματοδοτούν την έναρξη της συνεργασίας είναι πέντε πλήρως εξοπλισμένες, αμιγώς ηλεκτρικές BMW i7 eDrive50,οι οποίες ήδη παραδόθηκαν.


Η Super wide screen 31 ιντσών με λειτουργίες smart TV για τους πίσω επιβάτες, το ασύρματο δίκτυο 4G και τα πλήρως ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν κάθε μετακίνηση με τις συγκεκριμένες λιμουζίνες, μια εμπειρία First Class.

Διαβάστε επίσης: BMW Group – Τριάντα χρόνια παραγωγής στις ΗΠΑ και νέες επενδύσεις 

Η τελετή παράδοσης των αυτοκινήτων από τη Σπανός ΑΕ πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο One&Only Aesthesis, στην ειδυλλιακή έκταση των 278.000 τ.μ. που συνδυάζει την υψηλή αισθητική και την πολυτέλεια, με την περιβαλλοντική υπευθυνότητα και την ιδιωτικότητα.

Ο κ. Yann Gillet, γενικός διευθυντής του One&Only Aesthesis, εγκαινίασε τη συνεργασία των δύο brands παραλαμβάνοντας τα πρώτα αυτοκίνητα από τον κ. Γιώργο Σπανό, γενικό διευθυντή της Σπανός ΑΕ, και την Μαρία Σπανού, πρόεδρο της Σπανός ΑΕ.

Την εκδήλωση τίμησαν υψηλοί προσκεκλημένοι από όλα τα εμπλεκόμενα brands, επισφραγίζοντας τη σημασία της. Το “παρών” έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Christopher Puth, διευθύνων σύμβουλος της BMW Group Hellas, ο Andreas Modlmayer, διευθύνων σύμβουλος της BMW Group Financial Services Hellas, ο Γιώργος Χρυσικός, διευθύνων σύμβουλος της Grivalia, η Ναταλία Στράφτη, αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της Grivalia, και ο Βασίλης Σέργης, οικονομικός διευθυντής του One&Only Aesthesis.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.