Το best seller της BMW σε Ελλάδα και Ευρώπη – Πόσο κοστίζει στη χώρα μας

Ποιο είναι το πιο εμπορικό μοντέλο της BMW σε Ελλάδα και Ευρώπη; Δείτε τα επίσημα στοιχεία και ασφαλώς τις τιμές στη χώρα μας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW X1

Στην ερώτηση “ποιο είναι είναι το πιο εμπορικό μοντέλο της BMW”, σίγουρα οι περισσότεροι θα απαντούσαν η BMW Σειρά 1, μιας και αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο προσιτή επιλογή. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη, μιας και το best seller μοντέλο είναι η BMW X1.

Δείτε επίσης: Toyota Yaris Cross ή VW T-Roc; O “βασιλιάς” της Ευρώπης στα SUV

Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στοιχεία του οργανισμού “Jato Dynamics”, μέσα στο 7μηνο του 2024 (Ιανουάριος – Ιούλιος) στην πρώτη θέση βρίσκεται η BMW X1 με 64.118 ταξινομήσεις (αύξηση κατά 31%). Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η BMW Σειρά 3 με 59.108 ταξινομήσεις, ενώ η τριάδα ολοκληρώνεται με την BMW Σειρά 1 των 58.064 ταξινομήσεις.


Αφήνουμε την Ευρώπη και πάμε στην εγχώρια αγορά, εκεί όπου στο 7μηνο η BMW Χ1 είναι το best seller μοντέλο με 1.683 ταξινομήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ. Σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου η δεύτερη θέση ανήκει στην BMW Σειρά 3, στην Ελλάδα το No.2 μοντέλο είναι η BMW Σειρά 1 με 1.057 ταξινομήσεις και στην τρίτη θέση βρίσκεται η BMW X2 με 329 ταξινομήσεις.

Πόσο κοστίζει η BMW Χ1 στην Ελλάδα;
Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πόσο κοστίζει η BMW X1 στην ελληνική αγορά, αλλά και τις διαθέσιμες εκδόσεις της. Πρόκειται για ένα μοντέλο με πληθώρα επιλογών, μιας και διατίθεται μεταξύ άλλων με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, ως Plug-In υβριδική, ενώ δεν απουσιάζει και η “σκληροπυρηνική” έκδοση των 300 ίππων.

Πηγή: Jato, ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.