Το πιο ισχυρό sedan στην ιστορία της Bentley – Ισχύς 782 ίππων και 1000 Nm ροπής

H τέταρτη γενιά της Bentley Flying Spur έγινε το πιο ισχυρό τετράθυρο μοντέλο της εταιρείας! "Εκτόξευση" στα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δλ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bentley Flying Spur

Η Bentley παρουσίασε το πρώτο της τετράθυρο supercar, τη νέα Flying Spur. Το συγκεκριμένο μοντέλο εισέρχεται στην τέταρτη γενιά του, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες. Λανσαρίστηκε με την εστιασμένη στις επιδόσεις Speed έκδοση, η οποία είναι κατασκευασμένη γύρω από το νέο Ultra Performance Hybrid σύστημα της Bentley.

Δείτε επίσης: O “Berlin” του La Casa De Papel σε νέο διαφημιστικό σποτ της Alfa Romeo

Μυώδης εξωτερική εμφάνιση
Ενώ η εξωτερική σχεδίαση διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τη γνώριμη, μυώδη αλλά κομψή σχεδιαστική γραμμή της τρίτης γενιάς Flying Spur που κυκλοφόρησε το 2019, οι πραγματικές αλλαγές εντοπίζονται κάτω από την “επιφάνεια” του αυτοκινήτου, με το ολοκαίνουργιο σύστημα μετάδοσης κίνησης που συνδυάζεται με μια επίσης νέα ηλεκτρική αρχιτεκτονική, προσφέροντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία αυτοκινήτου που έχει τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε πραγματικά πολυτελές σεντάν.


Οι επεμβάσεις στο εσωτερικό βελτιώνουν την ήδη εξαίσια καμπίνα της Flying Spur με νέες επιλογές ραφών, δέρμα σε μοτίβο τρισδιάστατου διαμαντιού που επεκτείνεται σε πόρτες και κολόνες αλλά και επιπλέον χαρακτηριστικά ευεξίας, όπως ο έξυπνος ιονισμός αέρα και η επιλογή αυτόματης ρύθμισης στάσης και στα τέσσερα καθίσματα, που σηματοδοτεί ακόμη περισσότερες δυνατότητες για απεριόριστη εξατομίκευση. Επιπλέον, η εισαγωγή του My Bentley App Studio φέρνει μια σειρά από χρήσιμες εφαρμογές (apps) κατευθείαν στα χέρια του οδηγού. Η διάσημη περιστρεφόμενη οθόνη Bentley με την επιλογή της οθόνης υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών, τριών αναλογικών καντράν ή μιας μονοκόμματης πλευράς χειροποίητου καπλαμά συνεχίζει να προσφέρεται προαιρετικά.

Το πιο ισχυρό σεντάν Bentley που δημιουργήθηκε ποτέ
Το υβριδικό σύστημα Ultra Performance συνδυάζει έναν V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λτ. με έναν ηλεκτροκινητήρα και η κίνηση περνά στους τέσσερις τροχούς με το οκτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Στη λειτουργία Sport αποδίδει 782 ίππους και 1.000 Nm. Η ροπή είναι αυξημένη περισσότερο από 11% σε σύγκριση με την απερχόμενη Flying Spur Speed με κινητήρα W12, από 900 Nm στα 1000 Nm. Η ισχύς του συστήματος έχει επίσης αυξηθεί κατά 19%, από 659 σε 782 ίππους. Αυτό κάνει τη νέα Flying Spur το πιο ισχυρό σεντάν Bentley που δημιουργήθηκε ποτέ.

Στην αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία EV, ο ηλεκτροκινητήρας παρέχει 190 ίππους και 450 Nm ροπής, περισσότερα από όσα χρειάζονται για να ανταπεξέρχεται σε συνθήκες κίνησης στις περισσότερες περιπτώσεις. Η δε μπαταρία 25,9 kWh προσφέρει έως και 76 χλμ. αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας. Η πλήρως ηλεκτρική λειτουργία μπορεί να αναπτυχθεί σε ταχύτητες έως και 140 χλμ./ώρα/ 87 mph. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε λιγότερο από τρεις ώρες χάρη στις σημαντικές βελτιώσεις στην ισχύ του φορτιστή και τη χωρητικότητα της μπαταρίας, με μέγιστη ισχύ φόρτισης 11 kW.

Στο video που ακολουθεί, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 του 1996, Damon Hill, συνοδεύεται από τη Lia Block, οδηγό της Williams F1 Academy, σε μια δυναμική επίδειξη των ικανοτήτων του αυτοκινήτου στην πίστα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.