Το ισχυρότερο VW Golf που μπορείς να αγοράσεις – Η τιμή του στην Ελλάδα

Είναι η πιο ισχυρή έκδοση του δημοφιλούς Golf και τώρα γνωστοποιήθηκε η τιμή στην Ελλάδα! Δείτε πόσο κοστίζει το τετρακίνητο hot-hatch των 333 ίππων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW Golf R

Πριν από μερικούς μήνες, η γερμανική εταιρεία προχώρησε στην αποκάλυψη της πιο “σκληροπυρηνικής” έκδοσης για το δημοφιλές της hatchback. Ο λόγος για VW Golf R, το οποίο αποτελεί και την πιο ισχυρή έκδοση παραγωγής. Πλέον, μπορούμε να δούμε πόσο κοστίζει στην ελληνική αγορά.

Δείτε επίσης: Τρία Toyota που είναι πρώτα στις κατηγορίες τους – Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα

Το ανανεωμένο VW Golf R φέρει ελαφρώς ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος με νέα LED Plus φωτιστικά σώματα, όπως και αεροδυναμικά βοηθήματα στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ στη γρίλια το σήμα των Γερμανών είναι φωτιζόμενο. Νέας σχεδίασης είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα.


Στο εσωτερικό το VW Golf R φέρει σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα και αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων. To τελευταίο εξοπλίζεται με τη μεγαλύτερη οθόνη αφής που προσφέρει αυτή τη στιγμή η Volkswagen, με διαγώνιο 12,9 ιντσών. Αναθεωρημένα είναι και τα χειριστήρια αφής του κλιματισμού και του ήχου, όπως και η ευαισθησία των πλήκτρων αφής του τιμονιού. Στάνταρ είναι και η οθόνη πληροφοριών Digital Cockpit Pro για τον οδηγό των 10,2 ιντσών.

Αύξηση ισχύος στους 333 ίππους
Ο δίλιτρος υπετροφοδοτούμενος κινητήρας αποδίδει πλέον 333 ίππους, 14 περισσότερους σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία σε σχέση με πριν. Η ροπή των 420 Nm φτάνει και στους τέσσερεις τροχούς μέσω του 7τάχυτου DSG κιβωτίου και της 4κίνησης 4MOTION της Volkswagen. Το Golf R χρειάζεται μόλις 4,6 δευτερόλεπτα για να πιάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση και η τελική του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, ενώ μπορεί να ανέβει στα 270 χλμ./ώρα με το έξτρα πακέτο R-Performance.

Από 66.500 ευρώ στην Ελλάδα
Το VW Golf R είναι διαθέσιμο στη χώρα μας και στην έκδοση “R Black Edition”. Εκεί, το μαύρο χρώμα κυριαρχεί στο αμάξωμα αλλά και στις επιμέρους λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα στις αλουμινένιες ζάντες. Σύμφωνα με το νέο τιμοκατάλογο, η τιμή του VW Golf R ξεκινά στην Ελλάδα από τα 66.500 ευρώ. Για την απόκτηση της έκδοσης “Black Edition”, το ποσό αυξάνεται στα 69.900 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.