Το Honda X-ADV ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε (+video)

Η Honda προχώρησε σε αλλαγές στη σχεδίαση του X-ADV, έκανε αλλαγές στον τομέα της εργονομίας, βελτίωσε τον βασικό του εξοπλισμό ενώ αναβάθμισε και την εργονομία του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda X-ADV 2025

Συνδυάζοντας χαρακτηριστικά scooter και μοτοσικλέτας αλλά και τη δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου με το “περιπετειώδες” look το Honda X-ADV είναι από τα μοντέλα που έχουν πιάσει τον παλμό της αγοράς επί ευρωπαϊκού εδάφους, κάτι που φαίνεται και από τις πωλήσεις που έχει σημειώσει το μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας που έχουν φτάσει τις 76.000 από τότε που παρουσιάστηκε το 2017 μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Νέα Honda CRF1100L Africa Twin με δώρα αξίας 1.000 ευρώ

Τώρα ήρθε η στιγμής της ανανέωσης για το X-ADV με τη Honda να προχωρά σε μια σειρά από αλλαγές με πιο εμφανή φυσικά εκείνη που αφορά το αισθητικό του φρεσκάρισμα.


Η αισθητική ανανέωση για το μοντέλο του 2025 περιλαμβάνει ένα πιο σμιλεμένο εμπρός τμήμα το οποίο προκύπτει από το επανασχεδιασμένο εμπρός φέρινγκ, που χαρακτηρίζεται από έντονες γωνίες. Τα χαρακτηριστικά εμπρόσθια φωτιστικά σώματα αποτελούνται από δυο προβολείς LED, με φώτα ημέρας (Daytime Running Lights -DRL)) και διακριτικά ενσωματωμένα φλας σε αυτά.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που είχε δικό του τραπεζάκι στον χώρο αποσκευών

Το ανανεωμένο X-ADV διαθέτει ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό και φέρει ανανεωμένη, έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών που υιοθετεί νέα εικονίδια, γραφικά και δομή μενού, ενώ ο χειρισμός της γίνεται από έναν νέο φωτιζόμενο διακόπτη τεσσάρων κατευθύνσεων στο αριστερό γκριπ. Η οθόνη επιτρέπει τη συνδεσιμότητα με smartphone μέσω του λογισμικού Honda RoadSync.

Στον πλουσιότερο στάνταρ εξοπλισμό ανήκει πλέον το cruise control , ενώ η πρακτικότητα και η άνεση αναβαθμίζονται επίσης με μία νέα σέλα με παχύτερη στρώση ουρεθάνης και νέο σχήμα για ευκολότερη πρόσβαση στο έδαφος. Επίσης, η ζελατίνα ρυθμίζεται πιο εύκολα χάρη σε έναν νέο μηχανισμό που τις επιτρέπει να ρυθμίζεται με το ένα χέρι.

Παράλληλα το μοντέλο του 2025 χρησιμοποιεί 25 πάνελ κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά, όπως ανακυκλωμένα πλαστικά και βιοπλαστικά. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τόσο εκτεταμένη χρήση τέτοιων υλικών σε μοτοσυκλέτα της Honda. Η χρήση του βιώσιμου υλικού Durabio και άλλων ανακυκλωμένων πλαστικών και υλικών από καουτσούκ αποτελεί μέρος του μακροπρόθεσμου στόχου της Honda να επιτύχει 100% χρήση βιώσιμων υλικών μέχρι το 2050.

Όπως και πριν, ο παράλληλος, δικύλινδρος κινητήρας συνδυάζει ισχυρή απόδοση στις χαμηλές – μεσαίες στροφές, ευχρηστία και πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 58,6 ίππους και η ροπή φτάνει τα 69 Nm, ενώ η συνδυασμένη κατανάλωση βρίσκεται στα 3,6 λτ./100 χλμ. Οι μηχανικοί της Honda βελτίωσαν περαιτέρω το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT), με στόχο την ομαλότερη εκκίνηση από στάση και τον εύκολο χειρισμό σε ταχύτητες κάτω από 10 χλμ./ώρα, αυξάνοντας σημαντικά τις ικανότητες του X-ADV στους ελιγμούς σε αστικά και περιαστικά περιβάλλοντα.

Αλλαγές δεν υπάρχουν στο σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, με ανεστραμμένο πιρούνι 41 χλστ. μπροστά, monoshock αμορτισέρ (με Pro-Link) και αλουμινένιο ψαλίδι. Ένας εμπρός τροχός 17 ιντσών συνδυάζεται με έναν πίσω 15 ιντσών και δύο ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες επενεργούν σε έναν πλευστό μπροστινό δίσκους 296 χλστ. εμπρός, ενώ πίσω χρησιμοποιείται μονοπίστονη δαγκάνα σε δίσκο 240 χλστ.

Το ανανεωμένο X-ADV θα είναι διαθέσιμο μια νέα παλέτα χρωμάτων, που περιλαμβάνει σε τρεις νέες χρωματικές επιλογές: Graphite Black, Pearl Glare White και Matte Deep Mud Gray. Επίσης, μία μοναδική, ειδική έκδοση του X-ADV θα διατίθεται σε χρωματισμό Matte Gold Finch Yellow (κίτρινο ματ), με αποκλειστική διχρωμία εμπνευσμένη από το Cyberpunk.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.