Ράλι Χιλής: Με 150+ χλμ./ώρα στην ομίχλη – “Τυφλή” εμπιστοσύνη στο συνοδηγό

Απίστευτες ταχύτητες με μηδενική ορατότητα! H Hyundai μοιράστηκε με το κοινό ένα video που δείχνει το μεγαλείο των πληρωμάτων στο WRC...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Χιλής

Το πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος του συνοδηγού στα Ράλι το γνωρίζουμε πολύ καλά! Το video, όμως, που ακολουθεί αποδεικνύει την “τυφλή” εμπιστοσύνη που έχουν μεταξύ τους τα μέλη του πληρώματος. Πυκνή ομίχλη στην ειδική διαδρομή της Χιλής, μηδενική ορατότητα… αλλά το γκάζι στο πάτωμα!

Δείτε επίσης: Η Lancia επιστρέφει στους αγώνες – Πρώτη γεύση από τη Lancia Ypsilon HF

Αρχικά να αναφέρουμε ότι νικητής στο Ράλι Χιλής που ολοκληρώθηκε πρόσφατα αναδείχθηκε ο Kalle Rovanpera με Toyota, ο οποίος σημείωσε την τέταρτη νίκη του για φέτος, ενώ η τριάδα ολοκληρώθηκε με τους Elfyn Εvans και Ott Tanak της Hyundai.


Τo video που θα δείτε δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα της Hyundai Motorsport στο Facebook. Στο συγκεκριμένο τμήμα της ειδικής διαδρομής, η ομίχλη ήταν τόσο πυκνή που η ορατότητα του πληρώματος ήταν σχεδόν μηδενική. Παρ’ όλα αυτά, ο οδηγός συνέχισε να “κρατά” τον ρυθμό του. Σε κάποια σημεία θα δείτε την ταχύτητα να αγγίζει ακόμα και τα 160 χλμ./ώρα.

“150 χλμ./ώρα, μηδενική ορατότητα, αλλά απόλυτη πίστη στους ρυθμούς του αγώνα”, αναφέρει η Hyundai Motorsport στο σχετικό video που ακολουθεί!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.