Έρχονται 1.000 νέες κάμερες στην Αττικής – Σε ποιες λεωφόρους θα τοποθετηθούν

Οι νέες κάμερες θα συλλέγουν πολλά δεδομένα, όχι μόνο ταχύτητα ή κίνηση σε λεωφορειολωρίδα. Δείτε σε ποιες λεωφόρους θα τοποθετηθούν οι πρώτες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κάμερες

Την εγκατάσταση των πρώτων 1.000 ψηφιακών καμερών σε 20 λεωφόρους της Αθήνας αποκαλύψαν “ΤΑ ΝΕΑ”. Ο σχεδιασμός για τον ηλεκτρονικό έλεγχο των τροχαίων παραβάσεων γίνεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και σχεδιάζεται από τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε επίσης: Οι τρεις σοβαρές παραβάσεις που γίνονται στους δρόμους της Αττικής

Δεν θα καταγράφουν μόνο παραβάσεις
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νέες κάμερες δεν θα καταγράφουν απλά παραβάσεις, όπως για παράδειγμα υπερβολική ταχύτητα ή χρήση λεωφορειολωρίδας. Αντίθετα, θα έχουν ρόλο “ψηφιακού τροχονόμου”, μιας και θα είναι σε θέση να ελέγχουν αν το αυτοκίνητο που “σκανάρουν” έχει δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη σε ακινησία ή αν δεν έχει γίνει έλεγχος ΚΤΕΟ.


Στη συνέχεια, με βάση τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος, θα γίνεται η ταυτοποίηση και η κλήση θα στέλνεται κατευθείαν στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη. Έτσι, ο οδηγός θα μπορεί να πληρώνει είτε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, είτε μέσω της θυρίδας του πολίτη στον ιστότοπο gov.gr

Σε ποιους δρόμους θα τοποθετηθούν οι πρώτες κάμερες
Σε πρώτη φάση, η τοποθέτηση των νέων υπερσύγχρονων καμερών θα γίνει στοχευμένα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, όπως οι: Λεωφόροι Μεσογείων, Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Ποσειδώνος, Αθηνών, Αλίμου, Κηφισού, Αμαλίας, Συγγρού, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλίσσης Όλγας, Λαυρίου, Μαρκοπούλου, Κωνσταντινουπόλεως, Μαραθώνος, Πειραιώς, Κατεχάκη, Θηβών, Βουλιαγμένης και Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Πηγή: tanea.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.