Στην Ελλάδα το νέο SUV της CUPRA με έως 340 ίπποι – Οι τιμές τους

Στην έκθεση "AUTO ATHINA" θα δώσει το παρών το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της CUPRA. Δείτε πόσο κοστίζει και σε ποιες εκδόσεις προσφέρεται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Cupra Tavascan

Μερικούς μήνες μετά την επίσημη αποκάλυψή του, το νέο CUPRA Tavascan έφτασε στην Ελλάδα και θα παρουσιαστεί επισήμως στο ελληνικό κοινό στην έκθεση “AUTO ATHINA”. Ταυτόχρονα, γνωστοποιήθηκαν και οι τιμές του αμιγώς ηλεκτρικού SUV. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Δείτε επίσης: Το νέο SUV της Ford που θα δείτε στην “AUTO ATHINA” – Η τιμή του στην Ελλάδα

Το CUPRA Tavascan θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με ισχύ 286 και 340 ίππων. Η ισχυρότερη έκδοση διαθέτει τετρακίνηση με δύο ηλεκτροκινητήρες, εξασφαλίζοντας επιδόσεις με μέγιστη πρόσφυση. Το CUPRA Tavascan έχει επίσης τη δυνατότητα να εξασφαλίσει αυτονομία έως 568 χλμ. χάρη σε μια μπαταρία με ωφέλιμη χωρητικότητα 77kWh.


CUPRA Tavascan

Τα προφίλ οδήγησης CUPRA Mode – Range, Comfort, Performance, CUPRA, Individual και Traction (για την τετρακίνητη έκδοση) – βελτιώνουν την εμπειρία του οδηγού. Αναφορικά με τις επιδόσεις, το CUPRA Tavascan VZ μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,5 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 χλμ./ώρα.

Μέγιστη ισχύς φόρτισης τα 135 kW
Όσον αφορά τώρα στην φόρτιση, το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της γκάμας CUPRA μπορεί να προσθέσει επιπλέον 100 χιλιόμετρα αυτονομίας σε μόλις 7 λεπτά. Και όταν η
κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας (SoC) πέσει στο 10%, μπορεί να αναπληρωθεί στο 80% σε λιγότερο από μισή ώρα (μέγιστη ισχύ φόρτισης 135kW).

Οι τιμές του στην Ελλάδα 
To νέο CUPRA Tavascan ξεκινά στην ελληνική αγορά από τα 48.990 ευρώ στη βασική έκδοση με τους 286 ίππους, ποσό που μεταφράζεται σε 39.990 ευρώ με την αξιοποίηση της κρατικής επιδότησης “Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ”. Η πιο ισχυρή έκδοση VZ 4WD με τους 340 ίππους αυξάνεται στα 60.990 ευρώ (51.990 ευρώ με την επιδότηση).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.