Νέα πιο προσιτή BMW 116 με 122 ίππους και 4κίνητη 123 xDrive 218 ίππων

Η γκάμα της νέας BMW Σειράς 1 διευρύνεται με την προσθήκη της πιο προσιτής 116 στη βάση του μοντέλου αλλά και με τη νέα 4κίνητη 123 xDrive των 218 ίππων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα BMW 116 και 123 xDrive 2024

Ειδικότερα από τον Νοέμβριο του 2024, η νέα BMW Σειρά 1 θα είναι διαθέσιμη στο κοινό σε μία ακόμα πιο προσιτή έκδοση, την 116, με την προσθήκη του τρικύλινδρου turbo κινητήρα βενζίνης των 1,5 λίτρων με τη συνδυασμένη κατανάλωση στον κύκλο του WLTP να βρίσκεται στα 5,9 λτ./100 χλμ.

Διαβάστε επίσης: Το best seller της BMW στην Ευρώπη – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Για την περίσταση η μέγιστη ισχύς του μοτέρ των Βαυαρών βρίσκεται στους 122 ίππους και η μέγιστη ροπή στα 230 Nm με την κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω στάνταρ 7τάχυτου κιβωτίου Steptronic με διπλό συμπλέκτη. Η νέα BMW 116 χρειάζεται με αυτόν τον κινητήρα 9,8 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση.


Η Σειρά 1 αποκτά επίσης μια νέα έκδοση με τετρακίνηση, την 123 xDrive που χρησιμοποιεί ένα ήπια υβριδικό σύνολο που αποτελείται από 4κύλινδρο μοτέρ και ηλεκτρικό κινητήρα 48V. Η συνολική ισχύς φτάνει στους 218 ίππους με το μοτέρ βενζίνης να αποδίδει 204 ίππους και το ηλεκτρικό 19 ίππους και χάρη και στην 4κίνηση τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 6,3 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε επίσης: Η γερμανική εταιρεία που επεκτείνεται στην Ελλάδα – Είσοδος στην αγορά του leasing

Για τη Σειρά 1 η BMW ανακοίνωσε επίσης ότι το πακέτο τεχνολογίας M Technology θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τη νέα M135 xDrive από τον Νοέμβριο του 2024 περιλαμβάνοντας πρόσθετες ενισχύσεις και δομικά στοιχεία με χαμηλό βάρος, καθώς και ειδικά εξαρτήματα πλαισίου που θα προσδίδουν στο κορυφαίο μοντέλο της Σειράς 1 αποκλειστικά χαρακτηριστικά επιδόσεων.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά του πακέτου είναι τα πολύ διαφορετικά έμβολα για τα μπροστινά αμορτισέρ, οι αλουμινένιες αντιστρεπτικές δοκοί που εξοικονομούν βάρος και προσφέρουν επιπλέον στιβαρότητα, καθώς και πρόσθετα στοιχεία ενίσχυσης κάτω από το δάπεδο που αυξάνουν την ακρίβεια του τιμονιού και παρέχουν πολύ καλύτερη απόκριση στις εντολές του οδηγού.

Υπάρχει επίσης μια εφαρμογή για τα συστήματα διεύθυνσης και ελέγχου. Η χρήση φρένων M Compound και σφυρήλατων ζαντών ελαφρού κράματος M συνεισφέρει στη μείωση του βάρους. Οι τροχοί 19 ιντσών συνδυάζονται με σπορ ελαστικά, ενώ προαιρετικά, κατόπιν παραγγελίας, διατίθενται ελαστικά πίστας.

Το M Technology Package για τη νέα M135 xDrive περιλαμβάνει επίσης M High-gloss Shadowline με περισσότερα χαρακτηριστικά, καθώς και καθίσματα M Sport με ενσωματωμένα προσκέφαλα και φωτιζόμενο λογότυπο M στο επάνω τμήμα της πλάτης τους.

Από τον ερχόμενο Νοέμβριο όλες οι εκδόσεις της νέας Σειράς 1 θα προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους επιπλέον δυνατότητες εξατομίκευσης των εξωτερικών επιφανειών σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Η γκάμα των εξωτερικών χρωμάτων περιλαμβάνει πλέον τις μεταλλικές αποχρώσεις Fire Red, BMW Individual Tanzanite Blue και M Brooklyn Grey. Διαθέσιμες θα είναι και οι σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών με ακτίνες σχήματος Y, ενώ στο μοντέλο M Performance και στα αυτοκίνητα που διαθέτουν το πακέτο M Sport, οι ζάντες αυτές προσφέρονται επίσης με σπορ ελαστικά. Όλες οι υπόλοιπες παραλλαγές μοντέλων διαθέτουν τώρα στάνταρ ένα διακοσμητικό στοιχείο εσωτερικού σε Dark Chrome.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.