Έρχεται πιο προσιτή έκδοση για την BMW Σειρά 1 – Με ποιον κινητήρα θα εξοπλίζεται

Η BMW Σειρά 1 σύντομα θα είναι πιο προσιτή στην Ελλάδα, μιας και αναμένεται νέα βασική έκδοση. Δείτε ποιος κινητήρας θα βρίσκεται κάτω από το καπό της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στις αρχές του καλοκαιριού, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε στην Ελλάδα τη νέα γενιά BMW Σειρά 1. Μέχρι σήμερα, η πιο προσιτή έκδοση του οικογενειακού μοντέλου ήταν η “120” των 28.960 ευρώ. Κάτι τέτοιο, αναμένεται σύντομα να αλλάξει, αφού το γερμανικό μοντέλο θα έρθει στην Ελλάδα με μία ακόμα πιο προσιτή έκδοση.

Δείτε επίσης: Τα Mercedes και τα smart στην AUTO ATHINA – Ποια μοντέλα θα δείτε από κοντά

Πιο συγκεκριμένα, από το Νοέμβριο του 2024, στη γκάμα του μοντέλου αναμένεται να προστεθεί η νέα BMW 116. Η νέα αυτή έκδοση θα προσφέρει μία ακόμα πιο οικονομική πρόσβαση στο premium τμήμα της compact κατηγορίας. Η συγκεκριμένη έκδοση θα τροφοδοτείται με έναν τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης με χωρητικότητα 1,5 λτ., ο οποίος θα αποδίδει μέγιστη ισχύ 122 ίππων και η ροπή θα φτάνει στα 230 Nm.


BMW Σειρά 1

Αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο
Μπορεί η επερχόμενη έκδοση να αποτελεί την πιο προσιτή επιλογή για την BMW Σειρά 1, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα φέρει στον στάνταρ εξοπλισμό το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η κίνηση θα περνά στον εμπρός άξονα μέσω ενός επτατάχυτου κιβωτίου Steptronic με διπλό συμπλέκτη. Αναφορικά με τις επιδόσεις, ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα θα έρχεται σε 9,8 δλ.

Ακόμα μία τετρακίνητη έκδοση
Η BMW Σειρά 1 αποκτά επίσης μια νέα έκδοση με τετρακίνηση. Η νέα BMW 123 xDrive τροφοδοτείται από μια εξηλεκτρισμένη, τετρακύλινδρη μονάδα κίνησης με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V. Η συνολική ισχύς των 218 ίππων προέρχεται από έναν βενζινοκινητήρα με απόδοση 204 ίππων και έναν ενσωματωμένο ηλεκτροκινητήρα. Σε αυτή την περίπτωση, η επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα θα έρχεται σε 6,3 δλ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.