Youtuber κατέστρεψε τη McLaren του – Video από τη στιγμή του ατυχήματος

Δείτε τη στιγμή που ο νεαρός youtuber χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούεται σε μπαριέρα! Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος πολύ σοβαρός τραυματισμός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
McLaren

Έντονη βροχόπτωση, ένα ισχυρό supercar και ένας νέος πίσω από το τιμόνι! Ειδικά όταν στην εξίσωση μπαίνει και ο παράγοντας κινητό τηλέφωνο, το “κοκτέιλ” πολλές φορές έχει άσχημο τέλος. Αυτή τη φορά, ένας youtuber από τις Η.Π.Α. έχασε τον έλεγχο της McLaren του την ώρα που έκανε live streaming σε διαδικτυακή πλατφόρμα. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Δείτε επίσης: Νέα τιμή για το C-SUV της Alfa Romeo με το “ελληνικό” DNA

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, η σύγκρουση της McLaren ήταν πολύ σφοδρή με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι αερόσακοι και το εμπρός τμήμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Youtuber, Jack Doherty, μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο ενδιαφέρθηκε περισσότερο για το αυτοκίνητο παρά για τον συνοδηγό και βιντεογράφο του.


“Όλα τα χρήματά μου πήγαν χαμένα”
Μόλις ο Jack Doherty κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, είδε την κατάσταση του οχήματος και θα ακούσετε να λέει ότι όλα τα χρήματά του πήγαν χαμένα. Ο 20χρονος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε αγοράσει το αυτοκίνητα στα τέλη του 2023 έναντι του ποσού των 202.850 δολαρίων.

Δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, με τον συνοδηγό να μεταφέρεται σε νοσοκομείο για ράμματα στο κεφάλι. Σημαντικό, κλείνοντας, είναι αναφέρουμε ότι ευτυχώς δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος στο τροχαίο.

Πηγή: sportskeeda.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.