BMW: Νέες εκδόσεις για τις i5 Touring και Σειρά 5 Touring με έως 489 ίππους

Η γκάμα της BMW i5 Touring και Σειράς 5 Touring διευρύνεται με την προσθήκη μιας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης, μιας plug-in-υβριδικής παραλλαγής και μιας έκδοσης βενζίνης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέες εκδόσεις BMW Σειρά 5 Touring και i5 Touring 2024

Οι νέες εκδόσεις για τις i5 Touring και Σειρά 5 Touring έρχονται να προστεθούν στην γκάμα του station wagon της BMW από τον ερχόμενο Νοέμβριο δίνοντας έτσι ακόμη περισσότερες επιλογές στο κοινό της κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται η πιο προσιτή έκδοση για την BMW Σειρά 1 – Με ποιον κινητήρα θα εξοπλίζεται

Συγκεκριμένα η γκάμα των συστημάτων κίνησης για τη νέα BMW Σειρά 5 Touring θα επεκταθεί με την προσθήκη της 520i Touring χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση του τετρακύλινδρου κινητήρα βενζίνης με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V αποδίδοντας μέγιστη ισχύ 190 ίππων και μέγιστη ροπή 310 Nm. Αυτές οι τιμές μπορούν να αυξηθούν σε 208 ίππους όσον αφορά τη μέγιστη ισχύ και σε 330 Nm όσον αφορά τη ροπή, χάρη στη μίζα-γεννήτρια του ήπιου υβριδικού συστήματος που κινείται από τον στροφαλοφόρο άξονα. Η νέα BMW 520i Touring επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 7,8 δευτερόλεπτα.


Στη νέα 550e xDrive Touring ένας εξακύλινδρος εν σειρά βενζινοκινητήρας με τεχνολογία TwinPower Turbo από τη νέα γενιά κινητήρων του BMW Group συνδυάζεται με την τελευταία έκδοση της τεχνολογίας eDrive για τη δημιουργία ενός plug-in υβριδικού συστήματος. Ο κινητήρας των τριών λίτρων αποδίδει ονομαστική ισχύ 313 ίππων στις 5.000 – 6.500 σ.α.λ. και ονομαστική ροπή 450 Nm στις 1.750 – 4.700 σ.α.λ.

Διαβάστε επίσης: Το best seller της BMW στην Ευρώπη – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Ο ηλεκτροκινητήρας που έχει αναπτυχθεί για το υβριδικό σύστημα κίνησης ενσωματώνεται – μαζί με τα ηλεκτρονικά ισχύος του – απευθείας στο 8τάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport και συνεισφέρει με έως 197 ίππους στη μέγιστη ισχύ των 489 ίππων του συστήματος. Η ονομαστική ροπή των 280 Nm του ηλεκτροκινητήρα αυξάνεται σε πραγματική τιμή έως και 450 Nm στην είσοδο του κιβωτίου ταχυτήτων με τη βοήθεια ενός συστήματος pre-gearing που έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας η BMW. Με το σύστημα τετρακίνησης xDrive που επίσης διαθέτει, η νέα 550e xDrive Touring επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα.

Η τρίτη αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στην γκάμα της i5 Touring είναι η τετρακίνητη xDrive40 με τους δύο ηλεκτρικούς κινητήρες. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα σύστημα ηλεκτρικής τετρακίνησης ισχύος 394 ίππων και 590 Nm ροπής. Η νέα i5 xDrive40 Touring ολοκληρώνει τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε 5,5 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 215 χλμ., ενώ φέρει μπαταρία υψηλής τάσης και οφέλιμης ενεργειακής χωρητικότητας 81,2 kWh που χαρίζει αυτονομία έως και 520 χλμ.

Παράλληλα, από τον Νοέμβριο τόσο η BW Σειρά 5 Touring όσο και η Σειρά 5 Sedan θα διατίθενται στην μεταλλική εξωτερική απόχρωση BMW Individual Frozen Portimao Blue αλλά και σε άλλα χρώματα BMW Individual, όπως το μεταλλικό BMW Malachite Green II.

Στα αυτοκίνητα που διαθέτουν το πακέτο M Sport και το Comfort Package, τα εμπρός καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών M – με δερμάτινη επένδυση, για παράδειγμα, σε Merino Black – υπόσχονται ανώτερα επίπεδα άνεσης τόσο σε καθημερινή χρήση όσο και σε μακρινά ταξίδια. Κάτι νέο στη λίστα προαιρετικών επιλογών για την Σειρά 5 Touring και αντίτυπα της Σειράς 5 Sedan με πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή είναι η επένδυση M Alcantara Anthracite, η οποία τονίζει την σπορ πολυτέλεια που αναδύει το εσωτερικό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.