Η Alfa Romeo Junior στην Auto Athina 2024

Την πρώτη εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους έκανε το νέο μικρό SUV της Alfa Romeo με τη Junior να αποκαλύπτεται επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Junor Auto Athina 2024

Το νέο μοντέλο έχει μήκος 4,17 μ. και διατηρεί όλα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του αυθεντικού DNA της μιλανέζικης μάρκας. Αποτελεί μια νέα και πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη σύγχρονη εποχή, πύλη για τον κόσμο της Alfa Romeo, έχοντας ως “αποστολή” την δημιουργία της νέας γενιάς Alfisti.

Διαβάστε επίσης: Νέα τιμή για το C-SUV της Alfa Romeo με το “ελληνικό” DNA

Με δυναμικές γραμμές και την τελευταία εξέλιξη της υπογραφής με τα 3+3 φώτα, η Junior έχει ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα που ολοκληρώνεται με την “Coda Tronca” φιλοσοφία του πίσω μέρους. Αντίστοιχα δυναμική είναι η εικόνα και στην καμπίνα, με ψηφιακό πίνακα οργάνων Cannocchiale 10,25 ιντσών, ατμοσφαιρικό φωτισμό και την τελευταία λέξη της συνδεσιμότητας και της ψηφιακής τεχνολογίας. Ωστόσο η σπορ ατμόσφαιρα συνδυάζεται ιδανικά με υψηλή εργονομία και χρηστικότητα, προκειμένου το αυτοκίνητο να υποστηρίζει τέλεια την καθημερινή συμβίωση.


Η Junior είναι διαθέσιμη σε υβριδική έκδοση με 136 ίππους και σε αμιγώς ηλεκτρική με 156 ίππους και 400 χλμ. αυτονομίας, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμη τόσο η τετρακίνητη Q4 με υβριδικό σύστημα κίνησης 136 ίππων, όσο και η κορυφαία έκδοση Veloce των 280 ίππων.

Διαβάστε επίσης: Ιταλικό μοντέλο βραβεύτηκε από Γερμανούς – Οικογενειακό Αυτοκίνητο της Χρονιάς

Με σημαντικές μηχανολογικές λύσεις στην ανάρτηση, τα φρένα, το σύστημα διεύθυνσης και τους τροχούς, η Junior Veloce αναδεικνύει στο έπακρο τη σπορ δυναμική της και συνοδεύεται από ανταγωνιστικό value for money και 4ετή εγγύηση για τα μηχανικά της μέρη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.