Piaggio Medley – Με χαμηλότερη τιμή

Το Piaggio Medley γίνεται τώρα ακόμη πιο προσιτό με την ελληνική αντιπροσωπεία να το διαθέτει με όφελος που φτάνει έως τα 300 ευρώ στα 125 και 150 κ.εκ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
pIaggio medley με νέα τιμή προσφοράς

Το Piaggio Medley είναι ένα από τα scooters που ξεχωρίζουν στην κατηγορία των μοντέλων με μεγάλο εμπρός τροχό και επίπεδη ποδιά καθώς φέρει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα που θυμίζει GT και μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη κλειστού τύπου.

Διαβάστε επίσης: Νέες προσφορές Aprilia και Moto Guzzi – Με όφελος έως 1.500 ευρώ

Το μοντέλο της ιταλικής εταιρείας δείχνει τον δρόμο στις καθημερινές μετακινήσεις, με κομψή και δυναμική εμφάνιση, προηγμένη τεχνολογία και πλούσιο πακέτο βασικού εξοπλισμού το οποίο περιλαμβάνει: σύστημα Start & Stop, Full LED προβολέα με DRL, πολύ-λειτουργικό LCD πίνακα οργάνων και πλατφόρμα πολυμέσων Piaggio MIA (στο Medley S) για σύνδεση smartphone μέσω Bluetooth.


Το ελαφρύ και ευέλικτο scooter της Piaggio αξιοποιεί την τελευταία γενιά μοτέρ i-get των Ιταλών, στους κυβισμούς 125 και 150 κ.εκ.: αμφότεροι υγρόψυκτοι, 4βάλβιδοι, με ηλεκτρονικό ψεκασμό αποδίδουν 14,95 και 16,9 ίππους αντίστοιχα και συγκαταλέγονται στους κορυφαίους στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Διαβάστε επίσης – Νέο Aprilia SR GT Replica – Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά (+τιμές)

Τώρα η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει η δυνατότητα να αποκτήσετε το Medley, στις εκδόσεις 125 και 150, σε νέες τιμές προσφοράς, από 3.290 ευρώ για την έκδοση με το μοτέρ των 125 κυβικών (όφελος 100 ευρώ) και από 3.450 ευρώ για το ισχυρότερο μοντέλο με τον 150άρη κινητήρα. Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Piaggio.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.