Το best seller της Honda στην Ελλάδα ανανεώθηκε – Υβριδικό SUV που “καίει” 5,4 λτ./100 χλμ.

Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Honda στην Ελλάδα έρχεται με ένα αποδοτικό υβριδικό σύστημα 131 ίππων. Πάμε να δούμε πόσο κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda HR-V

To Honda HR-V αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο “εμπορικό” προϊόν της εταιρείας στη Ελλάδα, αφού από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο έχει ταξινομηθεί περισσότερες φορές από κάθε άλλο μοντέλο της Honda. Τώρα, έφτασε η στιγμή της έλευσης του ανανεωμένου μοντέλου στη χώρα μας. Πάμε να το δούμε πιο αναλυτικά και ασφαλώς να μάθουμε την τιμή του.

Δείτε επίσης: Στην Ελλάδα η κορεάτικη KGM – Στη γκάμα της SUV με 135 ίππους και κάτω από 20.000 ευρώ

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, όλες οι εκδόσεις διαθέτουν έναν πιο διακριτό μπροστινό προφυλακτήρα και ανανεωμένη μάσκα. Πίσω, η φωτεινή μπάρα LED που εκτείνεται σε όλο το πλάτος προσφέρει ανανεωμένη εσωτερική σχεδίαση που χαρίζει στο αυτοκίνητο μία φρέσκια εμφάνιση. Στο εσωτερικό, το χαμηλότερο τμήμα του κεντρικού ταμπλό και η κεντρική κονσόλα έχουν επανασχεδιαστεί, με κριτήριο την ευκολότερη πρόσβαση στη βάση ασύρματης φόρτισης, τόσο από τον οδηγό όσο και από τον συνοδηγό.


Υβριδική ισχύς 131 ίππων και… 5,4 λτ./100 χλμ.
Το υβριδικό σύστημα e:HEV αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες που συνεργάζονται με έναν βενζινοκινητήρα 1.5L DOHC i-VTEC που λειτουργεί σε κύκλο Atkinson. Το Honda HR-V αποδίδει συνολική ισχύ 131 ίππων και μέγιστη ροπή 253Nm. Αναφορικά με τις επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 10,6 δευτερόλεπτα. Όσο για την κατανάλωση, ενδεικτικό είναι να αναφέρουμε ότι η μέση τιμή βάσει WLTP ορίζεται στα 5,4 λτ./100 χλμ.

Από 35.300 ευρώ
Το ανανεωμένο Honda HR-V ξεκινά στην Ελλάδα από τα 35.300 ευρώ στην βασική έκδοση “Elegance”. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε, κλείνοντας, ότι όλες οι εκδόσεις συνοδεύονται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.