Το νέο SUV που διαθέτει 667 λίτρα πορτμπαγκάζ και 99 λίτρα καυσίμου

Δύο εντυπωσιακοί αριθμοί στο νέο SUV της Dacia! Δείτε το μοντέλο που προσφέρει μεγάλο πορτμπαγκάζ και 99 λτ. καυσίμου που εξασφαλίζουν 1.450 χλμ. αυτονομία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Bigster

Με δύο εντυπωσιακά στοιχεία έρχεται το νέο SUV της Dacia, το οποίο διακρίνεται από την εξαιρετική αυτονομία, αλλά και την πρακτικότητα. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά, αλλά και να δούμε γιατί κατάφερε “με το καλημέρα” να ξεχωρίσει!

Δείτε επίσης: Η μοναδική μάρκα με υγραέριο σε όλα της τα μοντέλα – Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα

Ξεχωρίζει για την ευρυχωρία του
Το νέο Dacia Bigster είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα στην κατηγορία των C-SUV και προσφέρει τον κορυφαίο σε διαστάσεις και χωρητικότητα πορτμπαγκάζ, με μέγεθος
που φτάνει τα 667 λίτρα. Το ασύμμετρα (40/20/40) αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μεταφέρει αντικείμενα μεγάλου μήκους, χωρίς όμως να θυσιάζει στο ελάχιστο την άνεση των επιβατών. Με τις πλάτες διπλωμένες, το Dacia Bigster προσφέρει ένα εντελώς επίπεδο δάπεδο με εξαιρετικό μέγιστο μήκος φόρτωσης, που φτάνει μέχρι τα 2,7 μέτρα.


Αυτονομία έως 1.450 χλμ.
Το νέο Dacia Bigster έρχεται σε πληθώρα κινητήρων που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες. Αυτή τη φορά, όμως, θα δώσουμε έμφαση στην έκδοση διπλού καυσίμου, με τον κινητήρα υγραερίου/βενζίνης να “συνεργάζεται” με ένα σύστημα Mild Hybrid 48 V. Το ήπιο υβριδικό σύστημα υποστηρίζει τον 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,2 λίτρου, χρησιμοποιώντας ως καύσιμο είτε τη βενζίνη, είτε το υγραέριο. Με δύο ρεζερβουάρ που περιέχουν συνολικά 99 λίτρα καυσίμου (50 λίτρα βενζίνη και 49 λίτρα υγραέριο), το μοντέλο επιτυγχάνει αυτονομία που φτάνει έως και τα 1.450χλμ.

Σημαντικό είναι κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι για να επιτευχθεί αυτός ο εντυπωσιακός συνδυασμός πρακτικότητας και αυτονομίας, το ρεζερβουάρ του υγραερίου τοποθετήθηκε κάτω από το πάτωμα του πορτμπαγκάζ. Έτσι, δεν επηρεάζεται καθόλου ο χώρος φόρτωσης του Dacia Bigster. Πατώντας εδώ μπορείτε να γνωρίσετε πιο αναλυτικά το νέο Dacia Bigster και να δείτε το σύνολο των διαθέσιμων κινητήρων του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.