“Ανάσα” για τη στάθμευση στη Θεσσαλονίκη – Νέες θέσεις δημιουργεί ο “flyover”

Νέοι χώροι στάθμευσης δημιουργούνται στη Θεσσαλονίκη λόγω "flyover". Δείτε πόσες θα είναι οι θέσεις και πότε θα δοθούν στους πολίτες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
flyover

Νέες θέσεις  προσωρινής στάθμευσης δημιουργούν οι εργασίες για τον αυτοκινητόδρομο “flyover” (δείτε εδώ περισσότερα), με τις πρώτες 800 θέσεις να είναι διαθέσιμες για τους κατοίκους μέχρι το τέλους του Οκτωβρίου. Μάλιστα, θα διατίθενται ως επί το πλείστον δωρεάν.

Δείτε επίσης: Τα τρία best seller μοντέλα στο 9μηνο – Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα

Οι 800 θέσεις δημιουργούνται εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου της ΔΕΘ-Helexpo AE, στον χώρο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και σε δύο χώρους της ΓΑΙΑΟΣΕ στα δυτικά της πόλης. Παράλληλα αναζητούνται νέοι χώροι, που θα αξιοποιηθούν αντιστοίχως.


“Σήμερα συζητήσαμε με τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη για το θέμα των θέσεων πρόσκαιρης στάθμευσης, για το οποίο απομένουν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες να ρυθμιστούν. Αυτές οι λεπτομέρειες αφορούν κυρίως το πώς ακριβώς θα δημιουργηθούν οι δυνατότητες εισόδου και εξόδου από τους καθορισμένους χώρους στάθμευσης. Είμαστε σε αναζήτηση και νέων οικοπέδων γύρω-γύρω από τη Θεσσαλονίκη, τόσο από τη δυτική όσο και από την ανατολική πλευρά, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους Θεσσαλονικείς να έχουν τη δυνατότητα, τις ώρες αιχμής, να μη συνωστίζονται όλοι στο κέντρο, αλλά να μπορούν να χρησιμοποιούν αυτούς τους χώρους παράλληλα με τη συγκοινωνία του ΟΑΣΘ” επισήμανε ο Υφυπουργός Μακεδονίας & Θράκης, κ. Γκιουλέκας.

Επιπλέον, επί τάπητος τέθηκε σήμερα το θέμα της εκ νέου ρύθμισης των φωτεινών σηματοδοτών στη Θεσσαλονίκη, για την οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σχετική μελέτη. Όπως είπε ο υφυπουργός, ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί φωτεινοί σηματοδότες στην πόλη, που λειτουργούν με δεδομένα άλλων εποχών. Επειδή υπάρχει επιβάρυνση του κυκλοφοριακού, λόγω της κατασκευής του Flyover, πρέπει τα φανάρια να ρυθμιστούν αναλόγως τουλάχιστον σε καίρια σημεία στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, ώστε να διευκολυνθεί η ροή των αυτοκινήτων.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ert.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.