Το best seller της Audi στην Ελλάδα δεν είναι SUV – Ποιο είναι και πόσο κοστίζει

Το γερμανικό μοντέλο διαγράφει εξαιρετική πορεία στην Ελλάδα και έχει βρίσκεται πλέον στο Top 3 της κατηγορίας. Δείτε τις εκδόσεις του και πόσο κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi A3

Αυτή τη στιγμή η ελληνική αγορά κατακλύζεται από SUV μοντέλα και το best seller των περισσότερων εταιρειών είναι SUV. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της γερμανικής εταιρείας, μιας και το Audi A3 έχει καταφέρει να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού.

Δείτε επίσης: Αυτά τα SUV επιλέγουν οι Έλληνες – Έτσι διαμορφώνεται το Top 10 στο 9μηνο

Πιο αναλυτικά, στο 9μηνο του 2024 (διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο), το Audi A3 έχει ταξινομηθεί 1.033 φορές. Αυτή η επίδοση το καθιστά best seller της Audi, μιας και οριακά αφήνει πίσω του το Audi Q3 των 1.012 ταξινομήσεων. Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε ότι το Audi A3 βρίσκεται στο Top 3 της κατηγορίας των μικρομεσαίων οικογενειακών, πίσω από τα Hyundai i30 και BMW Σειρά 1. Αυτό σημαίνει ότι έχει καταφέρει να προσπεράσει πολλά δημοφιλή μοντέλα της αγοράς, όπως για παράδειγμα το Toyota Corollα και το Peugeot 308.


Audi A3

Πλέον διαθέσιμο και σε crossover έκδοση
Το Audi A3 προσφέρεται αυτή τη στιγμή στις γνωστές εκδόσεις Sportback και Sport Sedan, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει προστεθεί και και το νέο Allstreet αμάξωμα με τα crossover στοιχεία (εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό).

Στην περίπτωση του Sportback, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 27.480 ευρώ στη βασική έκδοση των 116 ίππων. Το Sport Sedan ξεκινά από επίσης από τα 28.480 ευρώ με τον ίδιο κινητήρα των 116 ίππων. Κλείνοντας το νέο Audi A3 Allstreet προσφέρεται αποκλειστικά στην έκδοση TFSI Hybrid S tronic των 150 ίππων και κοστίζει 33.980 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.