FCA: Επένδυση 700 εκατομμυρίων ευρώ για το ηλεκτρικό Fiat 500

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο θα στεγάσει ακόμη μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της Fiat, καθώς και του εμβληματικού της μοντέλου, Fiat 500. Με τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη δημιουργία του συγκεκριμένου εργοστασίου, η Fiat Chrysler Automobiles ξεκινά την εγκατάσταση της γραμμής παραγωγής, από την οποία θα προκύπτει το νέο, ηλεκτρικό Fiat 500 BEV (Battery Electric Car).

Η παραγωγή του Fiat 500 BEV αναμένεται να ξεκινήσει κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Από τη γραμμή παραγωγής θα βγαίνουν περί τα 80.000 ηλεκτρικά Fiat 500 ετησίως, ενώ στο project θα απασχολούνται 1.200 εργαζόμενοι. Η αρχή της νέας εποχής για το εργοστάσιο, θα γίνει με την εγκατάσταση ενός υπερσύγχρονου ρομπότ, που προέρχεται από την εταιρεία Comau, η οποία ανήκει στον όμιλο FCA. Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, ξεκίνησε η παραγωγή του Fiat 500 το 1957. Από την έναρξη εργασιών του εργοστασίου, στο Mirafiori έχουν παραχθεί περισσότερα από 28.700.000 νέα οχήματα, που αντιπροσώπευαν περισσότερα από 35 διαφορετικά μοντέλα.


Το Fiat 500 BEV αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος επένδυσης από την πλευρά της FCA, με έμφαση στον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της. Πέραν των 700 εκατομμυρίων ευρώ που προαναφέραμε, η εταιρεία θα επενδύσει 5 δις ευρώ για να αυξήσει το τεχνολογικό και παραγωγικό της αποτύπωμα στην Ιταλία. Πρόσφατα, η FCA δημιούργησε τη μονάδα e-Mobility, με στόχο τη διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων που αφορούν σε ηλεκτρικά οχήματα. Επιπλέον, στα άμεσα σχέδιά της βρίσκεται η τοποθέτηση περισσότερων από 3.000 σταθμούς φόρτισης στην Ιταλία. Ταυτόχρονα, θα εστιάσει και στην εξέλιξη της τεχνολογίας Vehicle-to-Grid, που προσφέρει ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ οχήματος και του δικτύου, επενδύοντας περίπου 33 εκατομμύρια ευρώ.

Πέραν του Fiat 500 BEV, η FCA έχει ήδη ξεκινήσει την “επίθεσή” της στα εξηλεκτρισμένα οχήματα. Πρόσφατα παρουσίασε το ηλεκτρικό Fiat Ducato, που θα γίνει το πρώτο ηλεκτρικό όχημα του ομίλου που κατασκευάζεται στην Ευρώπη. Σύντομα αναμένονται και plug-in υβριδικές εκδόσεις των Jeep Renegade και Jeep Compass.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]