Νέο Fiat Ducato: Το πρώτο ηλεκτρικό επαγγελματικό Fiat

Η Fiat Professional κάνει το μεγάλο βήμα, παρουσιάζοντας το Fiat Ducato σε ηλεκτρική έκδοση για πρώτη φορά στην ιστορία της

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αγορά πριν από 38 χρόνια και μέχρι σήμερα, παραμένει το best seller της Fiat Professional. Ο λόγος για το Fiat Ducato, η νέα γενιά του οποίου θα είναι αμιγώς ηλεκτρική (BEV), συμπληρώνοντας το Fiat Ducato CNG, που κινείται με φυσικό αέριο. Με αυτόν τον τρόπο, η Fiat Professional διευρύνει τις προτάσεις της σε επαγγελματικά οχήματα που διαθέτουν εναλλακτικά καύσιμα.

Οι άνθρωποι της Fiat έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ώστε το Ducato Electric να εφοδιάζεται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, χωρίς να χάσει τίποτε από την πρακτικότητά του. Για την εξέλιξή του, έγινε ενδελεχής έρευνα των αναγκών που έχουν οι επαγγελματίες. Από αυτήν, προέκυψε πως περισσότερο από το 25% (δηλαδή 1 στους 4) της αγοράς είναι έτοιμο να αγοράσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα. Βάση αυτού είναι οι καθημερινές διαδρομές, μεταφορικές δυνατότητες και επιδόσεις που απαιτούνται από ένα τέτοιας φύσης όχημα.


Το νέο Fiat Ducato Electric θα προσφέρεται σε μεγάλη γκάμα αμαξωμάτων. O επαγγελματίας θα μπορεί να επιλέξει τόσο το επίπεδο αυτονομίας, όσο και το σύστημα φόρτισης που προτιμά. Έτσι, ανάλογα με τις συστοιχίες μπαταριών που θα επιλεχθούν, η αυτονομία του Ducato Electric κυμαίνεται μεταξύ 220 και 360 χιλιομέτρων.

Η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα είναι 90 kW (122 ίπποι), ενώ η ροπή του φτάνει στα 280 Nm. Παράλληλα, το νέο Fiat Ducato Electric διατηρεί την πρακτικότητά του, αφού έχει ωφέλιμο όγκο 10-17 κ.μ. Ταυτόχρονα, το ωφέλιμο βάρος του έχει περιοριστεί στα 1.950 κιλά, που σύμφωνα με την Fiat είναι το καλύτερο στην κατηγορία.

Το ηλεκτρικό Ducato, έχει μεγάλη σημασία για τη Fiat Professional, καθώς η ηλεκτροκίνηση αναπτύσσεται ταχύτατα. Επιπλέον, βρισκόμαστε σε μια εποχή που η επιλογή μετακίνησης αντικαθιστά την επιλογή οχήματος και το συνολικό κόστος μετακίνησης παίρνει τη θέση του συνολικού κόστους κτήσης. Η Fiat Professional λοιπόν, έχει έτοιμη την πρότασή της…

Το ηλεκτρικό Fiat Ducato αναμένεται στην αγορά μέσα στο 2020.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]