Επαγγελματικά Fiat με χαμηλό επιτόκιο και 5ετή εγγύηση

Η Fiat Επαγγελματικά ανακοίνωσε νέες προωθητικές ενέργειες οι οποίες κάνουν ευκολότερη την πρόσβαση του επαγγελματία στα Fiorino, Doblo, Scudo και Ducato.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat Επαγγελματικά 2024 πρωοθητική ενέργεια

Συγκεκριμένα και σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας της Fiat οι εν λόγω ενέργειες περιλαμβάνουν χαμηλή προκαταβολή από 25%, αποπληρωμή σε έως 48 μηνιαίες δόσεις και ονομαστικό επιτόκιο μόλις 3,9%.

Διαβάστε επίσης: Νέο Fiat Scudo. Ετοιμοπαράδοτο με πέντε χρόνια εγγύηση

Έτσι, με χαμηλό αρχικό κεφάλαιο που δεν “πιέζει” τη ρευστότητα της επιχείρησης, ο ενδιαφερόμενος επαγγελματίας αποκτά το Fiat που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του με όλα τα μοντέλα των Ιταλών να χαρακτηρίζονται από τα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό.


Οι επαγγελματικές προτάσεις των Ιταλών επωφελούνται παράλληλα από το ευρύ δίκτυο της ελληνικής αντιπροσωπείας με την πανελλαδική κάλυψη και προσωπικό με την υψηλού επιπέδου κατάρτιση.

Διαβάστε επίσης: Νέα έκδοση για το best seller στα μικρά πόλης – Ασφαλέστερο από ποτέ

Τα παραπάνω συνθέτουν ένα “πακέτο” που ενισχύεται από τις τρέχουσες εκπτώσεις και διευρύνεται από την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση (ή 200.000 χλμ.) για τα μηχανικά μέρη και την 5ετή οδική βοήθεια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.