Mercedes-Benz Vision EQS: Η αυτοκίνηση του μέλλοντος είναι εδώ!

Είναι ηλεκτρικό, υπερσύγχρονο και διαθέτει σιλουέτα από επόμενη δεκαετία. Με το Vision EQS, η Mercedes-Benz μας δείχνει μια εικόνα από το μέλλον που είναι πιο κοντά από όσο νομίζουμε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η καρδιά της παγκόσμιας αυτοκίνησης χτυπάει αυτές τις ημέρες στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (12-22 Σεπτεμβρίου). Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες βρίσκονται στη Γερμανία, παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους. Η Mercedes-Benz έχει προγραμματίσει αρκετές πρεμιέρες, μεταξύ των οποίων και το Mercedes-Benz Vision EQS.

Το Mercedes-Benz Vision EQS είναι ένα πρωτότυπο όχημα, μέσω του οποίου οι Γερμανοί θέλουν να αναδείξουν την οπτική τους για την αυτοκίνηση του μέλλοντος. Τα αρχικά EQ προδίδουν τον χαρακτήρα του οχήματος, το οποίο εντάσσεται στην ηλεκτρική οικογένεια της μάρκας με το αστέρι. Σχεδιαστικά, το Mercedes-Benz Vision EQS πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Το αμάξωμά του είναι ενιαίο, χωρίς μεσαία κολόνα, προχωρώντας περαιτέρω τη σχεδιαστική φιλοσοφία “Progressive Luxury” των μοντέλων EQ. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό τόσο εμφανισιακά, όσο και από πλευράς αεροδυναμικής. Ξεχωριστό ρόλο στη διαμόρφωση της εικόνας, ειδικά τη νύχτα, παίζουν τα 229 φωτιζόμενα αστέρια, που διαμορφώνουν το λογότυπο της μάρκας. Ακόμη, η εμπρός γρίλια διαθέτει 188 ξεχωριστά LED, κάτι που σύμφωνα με τη Mercedes-Benz συμβαίνει για πρώτη φορά παγκοσμίως.

Το εσωτερικό είναι φουτουριστικό και επικρατεί η πολυτέλεια. Οι σχεδιαστές του Mercedes-Benz Vision EQS άντλησαν έμπνευση από τον κόσμο των πολυτελών γιοτ. Για πρώτη φορά, ο πίνακας οργάνων και η οθόνη αναμιγνύονται με το εμπρός τμήμα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργούν μια ενιαία οντότητα. Η αρχιτεκτονική της καμπίνας θυμίζει επίσης το κατάστρωμα πολυτελούς πλοίου, ενώ οι άνθρωποι της Mercedes-Benz συνδύασαν παραδοσιακά και τεχνολογικά προηγμένα υλικά. Το δέρμα Nappa έχει συνδυαστεί με τεχνητό δέρμα, ενώ έχουν ευρεία είναι και η χρήση ανακυκλωμένο μπουκαλιών PET. Φυσικά, το Vision EQS διαθέτει το προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας MBUX, που έχουμε γνωρίσει και σε “πολιτικά” μοντέλα της μάρκας.


Όπως προαναφέραμε, το Mercedes-Benz Vision EQS είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν στον εμπρός και έναν στον πίσω άξονα. Για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ισορροπία, η μπαταρία ιόντων λιθίου έχει μπει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο στο πάτωμα. Η ισχύς του ξεπερνά τα 350 kW (476 ίπποι), ενώ η ροπή υπολογίζεται περί τα 760 Nm. Από πλευράς επιδόσεων, το Vision EQS επιταχύνει 0-100 σε λιγότερο από 4,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 200 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με τη Mercedes-Benz, η αυτονομία του οχήματος φτάνει στα 700 χιλιόμετρα, με βάση τον κύκλο WLTP. Επιπλέον, για το 80% φόρτισης της μπαταρίας χωρητικότητας περίπου 100 kWh, απαιτούνται λιγότερα από 20 λεπτά.

Προφανώς, από τη στιγμή που μιλάμε για ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η εκπομπή ρύπων είναι μηδενική…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]