Volvo και Isuzu ενώνουν τις δυνάμεις τους στα επαγγελματικά

Μία ακόμη συμμαχία ανακοινώθηκε μεταξύ κατασκευαστών, με το Volvo Group και την Isuzu να ενώνουν τις δυνάμεις τους στα επαγγελματικά οχήματα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volvo Isuzu συμμαχία

Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές προχωρούν σε συνεργασίες με στόχο να ισχυροποιήσουν την θέση τους απέναντι στον ανταγωνισμό αλλά και στις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτή τη φορά ήταν σειρά για το Volvo Group και την Isuzu Motors με στόχο τη σύναψη στρατηγικής συμμαχίας.

Ειδικότερα, οι δύο πλευρές υπέγραψαν ένα μη δεσμευτικό Σύμφωνο Κατανόησης στις 18 Δεκεμβρίου, για τη δημιουργία στρατηγικής συμμαχίας στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων και με στόχο να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί.

Ως πρώτο βήμα αυτής της συμμαχίας αναφέρεται η καθιέρωση μιας συνεργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο στο κομμάτι των τεχνολογιών αλλά και την ενίσχυση των επιχειρήσεων της Isuzu και της UD Trucks στην παραγωγή φορτηγών βαρέως τύπου.


Υπό αυτό το πρίσμα ο όμιλος της Volvo προχωρά στην εξολοκλήρου πώληση της UD Trucks στην Isuzu έναντι του ποσού των 191,7 εκατ. ευρώ. Οι δύο εταιρίες θα προσπαθήσουν παράλληλα να συμπληρώσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν με την καθεμιά να συνεισφέρει τα δικά της δυνατά σημεία.

“Ο όμιλος της Volvo και η Isuzu Motors έχουν μία καλά καθιερωμένη σχέση στα ελαφρά-μεσαία φορτηγά στην Ιαπωνία που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, τις κοινές αξίες και το πνεύμα του νικητή. Βλέπουμε μεγάλη δυναμική στο να επεκτείνουμε την συνεργασία μας και στην τεχνολογία, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες, όπως και σε άλλους τομείς καθώς προχωράμε, προς όφελος των πελατών αλλά και των συνεργατών μας.”, δήλωσε ο Martin Lundstedt, πρόεδρος και CEO του ομίλου της Volvo.

“Η Isuzu Motors και ο όμιλος της Volvo πιστεύουν ακράδαντα στις επιχειρηματικές ευκαιρίες και στην δυναμική της συνεργίας μεταξύ των δύο ομίλων. Σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνάμεις που έχει ο καθένας μας τόσο στα προϊόντα μας όσο και γεωγραφικά. Η συνεργασία μας θα συνεισφέρει ενεργά στην βελτίωση των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών όπως και στο να προετοιμαστούμε για την επικείμενη επανάσταση στα logistics”,. δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ιαπωνικής εταιρίας Masanori Katayama.

Προς το παρόν η μη δεσμευτική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφορά στην εξαγορά της Ud Trucks από την Isuzu και στην εξερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Πιο χειροπιαστοί όροι για την συμμαχία ανάμεσα σε Isuzu και Volvo Group αναμένονται προς τα μέσα του 2020 ενώ η εξαγορά αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος της ερχόμενης χρονιάς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]