Η μεγαλύτερη κόντρα του κόσμου Νο9 (+video)

Μία αεροπορική βάση, δώδεκα αυτοκίνητα συνολικής ιπποδύναμης 7.000 ίππων και ένας νικητής που είναι εύκολο να προβλέψεις. Αυτή είναι η απόλυτη κόντρα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αυτή η κόντρα έχει γίνει πλέον θεσμός, μιας και πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από το MotorTrend. Φέτος συναντήθηκαν 12 διαφορετικά αυτοκίνητα με συνολική ισχύ 7.000 ίππων. Ο τόπος του «εγκλήματος» ήταν η Αεροπορική Βάση του Vandenberg και η σύγκριση έγινε στα 400 και τα 800 μέτρα από στάση.

Η κόντρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ανάμεσα στους «πρωταγωνιστές» βρίσκονται κλασσικά supercars, όπως η Porsche 911 Carrera S, εκπρόσωποι της αμερικανικής σχολής είναι η Ford Mustang Shelby GT350 και το Dodge Challenger Hellcat Red Eye αλλά και η κορυφαία McLaren Senna.

Θυμίζουμε πως το βρετανικό υπεραυτοκίνητο εφοδιάζεται με 4λιτρο V8 κινητήρα που αποδίδει 800 ίππους και 800 Nm ροπής, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα. Όσο για την τελική ταχύτητα, η McLaren μας λέει ότι τα 340 χλμ/ώρα είναι εφικτό να αναπτυχθούν.


Αυτή τη φορά, στη μάχη έχει ριχτεί και ένας εκπρόσωπος των σκληροπυρηνικών SUVs. Μάλιστα, ο θηριώδης twin-turbo V8 εξασφάλισε μία πολύ καλή θέση για την Lamborghini Urus. Τέλος, το δίδυμο στη sedan κατηγορία είναι η Mercedes-AMG GT 63 S και η Jaguar XE SV Project 8.

Ακολουθεί το video από την «μεγαλύτερη κόντρα της χρονιάς» όπως αυτό ανέβηκε στο κανάλι του MotorTrend στο youtube. Ας δούμε ποιοι είναι οι μεγάλοι νικητές και ποιοι έμειναν πιο πίσω!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.