Το ταχύτερο super SUV παραγωγής – 800 ίπποι και 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δλ.

Αποκάλυψη για την πρώτη plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV των Ιταλών. Δείτε την συνδυαστική ισχύ... και τις καταιγιστικές επιδόσεις!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Urus SE

Η Lamborghini ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της με την Urus SE, την πρώτη plug-in υβριδική έκδοση του SUV της. Η Lamborghini URUS SE, όπως ονομάζεται, αποκαλύφθηκε στο Volkswagen Group Media Night, πριν από τη δημόσια πρεμιέρα του Auto China Beijing. Πάμε να γνωρίσουμε πιο αναλυτικά το θηριώδες SUV των 800 ίππων!

Κάτω από το καπό της πρώτης Urus που μπαίνει στην πρίζα βρίσκεται ένας twin-turbo V8 κινητήρας χωρητικότητας 4,0 λτ. Έχει ανασχεδιαστεί για να λειτουργεί σε συνεργασία με το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Αναπτύσσει 620 ίππους και 800 Nm ροπής, ενώ η συνδυαστική ισχύς με την συνεισφορά του ηλεκτρικού μοτέρ εκτοξεύεται στους 800 ίππους (η ροπή στα 950 Nm). Την ηλεκτρική τροφοδοσία αναλαμβάνει μία μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 25,9 kWh, η οποία εξασφαλίζει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία που ξεπερνά τα 60 χλμ. (μέγιστη “ηλεκτρική” ταχύτητα τα 130 χλμ./ώρα).

Το ταχύτερο super SUV 
Κάπως έτσι, το αμάξωμα με αναλογία 3,13 κιλών στον ίππο επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε 3,4 δλ., ενώ για τα 0-200 χλμ./ώρα απαιτούνται 11,2 δλ. Η δε τελική ταχύτητα αγγίζει τα 312 χλμ./ώρα. Τα εν λόγω στοιχεία καθιστούν την Lamborghini Urus ως το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στην κατηγορία των Super SUV.


Σχεδιαστικά, η Lamborghini Urus SE φέρει αρκετές αλλαγές, όπως για παράδειγμα ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας στο εμπρός τμήμα. Νέοι είναι και οι προβολείς τεχνολογίας matrix LED. Στο πίσω μέρος συναντάμε νέα φώτα σε σχήμα Y, νέα αεροτομή και έναν ανασχεδιασμένο διαχύτη. Τα δύο τελευταία εξαρτήματα αυξάνουν την πίσω κάθετη δύναμη κατά 35% στις υψηλές ταχύτητες συγκριτικά με την Urus S.

Κλείνοντας, αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης που επιλέγεται, τα ελατήρια αέρα του οχήματος μεταβάλλουν την απόσταση από το έδαφος από 15 χλστ. στο πρόγραμμα Corsa έως 75χ χλστ. όταν είναι ενεργοποιημένο το σύστημα ανύψωσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.