Η Avis στη μάχη κατά του κορωνοϊού, με στόλο 250 οχημάτων στις Κ.ΟΜ.Υ

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού ρίχνεται και η Avis, η οποία θα διαθέσει 250 οχήματα συμβάλλοντας ουσιαστικά στη λειτουργία των Κινητών Ομάδων Υγείας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Avis δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στη μάχη που δίνει η χώρα μας με το νέο κορωνοϊό COVID-19. Έτσι, προσφέρει δωρεάν το σύνολο του στόλου που θα απαιτηθεί για την έναρξη του πρωτοποριακού προγράμματος «Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού», στο πλαίσιο της συνδρομής της στον αγώνα των Αρχών για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης κρίσης λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.

Διαβάστε ακόμη: AVIS – Θετικός ο απολογισμός για το 2019

Η Avis σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), διαθέτει 250 οχήματα με σκοπό να συμβάλλει ουσιαστικά στη λειτουργία των Κινητών Ομάδων Υγείας, οι οποίες θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση διενεργώντας κατ’ οίκον επισκέψεις, με σκοπό να παρέχουν νοσηλεία και να λαμβάνουν δείγματα από πιθανά κρούσματα.


Ο Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis ανέφερε σχετικά: «Στην Avis λειτουργώντας με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, συμβάλλουμε ουσιαστικά στον περιορισμό της πανδημίας. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, προτεραιότητά μας είναι αφενός να διασφαλίσουμε την υγεία των συνεργατών μας και των πελατών μας, αφετέρου να βοηθήσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην αντιμετώπιση αυτής της πρωτοφανούς κρίσης. Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στηρίζουμε το πρωτοποριακό πρόγραμμα των Κινητών Ομάδων Υγείας Ειδικού Σκοπού και συμμετέχουμε ενεργά στην εθνική συλλογική προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του Covid-19».

Δείτε επίσης: Διπλή διάκριση για την AVIS στο Peak Performance Marketing Awards

Σχετικά με το πρόγραμμα «Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού»
Το πρόγραμμα για τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού αποτελεί τη δημιουργία ενός δικτύου νοσηλευτών για κατ’ οίκον υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας και λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού από πιθανά κρούσματα της νόσου COVID-19. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) έχει εντάξει στο δυναμικό του 500 Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού, οι οποίες έχουν τεθεί σε λειτουργία από την Τετάρτη 08 Απριλίου. Οι 500 ΚΟΜΥ θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση σε δύο βάρδιες, μία πρωινή και μία βραδινή, ενώ οι περιοχές που επισκέπτονται υποδεικνύονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]