Με νέο όνομα η Toyota Motorsport, πιο κοντά στη Gazoo Racing

Toyota Motorsport και Gazoo Racing έρχονται πιο κοντά με την πρώτη να αλλάζει το όνομά της σε Toyota Gazoo Racing Europe (TGR-E) έπειτα από 27 χρόνια.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 Toyota Gazoo Racing Europe

Η Toyota Motorsport GmbH ιδρύθηκε το 1979 ως Andersson Motorsport GmbH στην Κολωνία της Γερμανίας και το 1993, που εξαγοράστηκε πλήρως από τον ιαπωνικό κολοσσό, μετονομάστηκε σε Toyota Motorsport. Τώρα η εταιρία συσφίγγει τις σχέσεις της με την Gazoo Racing με την αλλαγή το ονόματος να υποδεικνύει ακριβώς αυτό.

Με νέο όνομα το Toyota Gazoo Racing Europe GmbH (TGR-E), η εταιρία θα συνεχίζει να αποτελεί το επίκεντρο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Ιαπώνων επί ευρωπαϊκού εδάφους και θα συνεργάζεται στενά με την Gazoo Racing Company (GRC) μεταδίδοντας την εμπειρία που έχει συγκεντρώσει στη δεύτερη χάρη στη μακροχρόνια αγωνιστική της εμπλοκή. Η βάση της θα παραμείνει στην Κολωνία όπως είχε όπως και οι 300 εργαζόμενοι της.

Η εμπειρία αυτή θα αξιοποιηθεί στη δημιουργία νέων μοντέλων για την Toyota, τα οποία ανήκουν στη σειρά GR με την TGR-E να προμηθεύει παράλληλα με κινητήρες την ομάδα που συμμετέχει στο WRC, ενώ θα υποστηρίζει και την προσπάθεια της Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής αλλά και την εξέλιξη της GR Supra GT4.


“Η απόλυτη αποστολή (σ.σ. της εταιρίας) που είναι η συμμετοχή στους αγώνες, η οποία είναι μια μάχη μεταξύ των κατασκευαστών, αποδίδει. Γι αυτό η TGR Ευρώπης πρέπει να είναι μια ομάδα από επαγγελματίες, η οποία παράγει νικητήρια αποτελέσματα…” δήλωσε σχετικά ο Akio Toyoda.

Ο ισχυρός άνδρας της Toyota πρόσθεσε ότι για να συνεχίζουν να κερδίζουν οι Ιάπωνες θα πρέπει να βελτιώνουν διαρκώς τα προϊόντα τους ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Για να τονίζει μάλιστα την ένταση στην προσπάθεια της βελτίωσης ο Toyoda χρησιμοποίησε τη διάσημη πλέον λέξη “kaizen” (σ.σ. συνεχής βελτίωση στα ιαπωνικά) που αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας και των αρχών της Toyota και όχι μόνο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]