Toyota Mega Cruiser: Η ιαπωνική «Καναδέζα» (+videos)

Χρησιμοποιήθηκε για στρατιωτικές επιχειρήσεις, κάνει το Hummer H1 να φαίνεται μικρό, ενώ υπήρξε και «πολιτική» έκδοση. Γνωρίστε το Toyota Mega Cruiser...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το αυτοκίνητο που βλέπετε έμεινε στην ιστορία ως το ιαπωνικό Hummer και κυκλοφόρησε κυρίως ως στρατιωτικό όχημα. 25 χρόνια μετά την επίσημη παρουσίασή του, ας θυμηθούμε το Toyota Mega Cruiser, το μεγαλύτερο αυτοκίνητο στην ιστορία της ιαπωνικής φίρμας.

Διαβάστε επίσης:  “Μετράνε αντίστροφα” οι θρυλικές Mercedes του Ελληνικού Στρατού

Το συγκεκριμένο όχημα αναπτύχθηκε κυρίως για στρατιωτική χρήση, ώστε να εκμεταλλευτούν τις «αρετές» του οι ένοπλες δυνάμεις. Λίγοι το γνωρίζουν και όχι άδικα, αφού κατασκευάστηκαν κάτι παραπάνω από 100 «πολιτικές» μονάδες και διατέθηκαν αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας.


Η Toyota του Ηνωμένου Βασιλείου γιόρτασε την επέτειο του μοντέλο δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες που χαρίζουν στο Toyota Mega Cruiser δικαιολογημένα το ψευδώνυμο Hummer της Ιαπωνίας. Το αυτοκίνητο έχει μήκος που ξεπερνά τα πέντε μέτρα και έκανε το αμερικάνικο μοντέλο να φαίνεται κυριολεκτικά μικρό. Το βάρος του άγγιζε τα 2.850 κιλά και μπορούσε να μεταφέρει έως έξι επιβάτες.

Διαβάστε επίσης: Άψογες “Καναδέζες” πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας! Αλλά…

Ήταν ικανό να κινηθεί σε κάθε τύπου έδαφος, μιας και η απόσταση από το έδαφος έφτανε τα 40 εκατοστά, ενώ δεν έλειπε το σύστημα τετρακίνησης με τρία διαφορικά. Κάτω από το καπό υπήρχε ένας τετρακύλινδρος turbo-diesel κινητήρας, ο οποίος «συνεργαζόταν» με κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων. Η χωρητικότητά του άγγιζε τα 4,1 λίτρα και η απόδοση έφτανε στους 157 ίππους.

Τα στρατιωτικά Toyota Mega Cruiser έπαιρναν διάφορες μορφές ανάλογα με τη χρήση, μάλιστα υπήρξαν και κάποια με υφασμάτινη οροφή. Όσο για την «πολιτική» έκδοση, πλέον είναι πολύ σπάνια και για να αποκτήσει κάποιος ένα αντίτυπο ενδεχομένως να απαιτείται ακόμα και εξαψήφιο ποσό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.