Άψογες “Καναδέζες” πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας! Αλλά…

Η γερμανική εταιρία βελτιώσεων Lorinser προσφέρει μια σειρά από άψογα συντηρημένες πρώην στρατιωτικές Mercedes G-Class σε πραγματική τιμή ευκαιρίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes G Class Puch Lorinser

Οι περισσότεροι από εμάς γνώρισαν τις στρατιωτικές Mercedes G-Class κατά τη διάρκεια της θητεία μας. Όσοι αναπολείτε ακόμη εκείνη τη χρονική περίοδο της ζωής σας ή συλλέγετε κλασικά οχήματα -ακόμη περισσότερο στρατιωτικά- μπορείτε πλέον να κάνετε μια δική σας και μάλιστα σε άψογη όπως φαίνεται κατάσταση.

Υπεύθυνη για την προσφορά των πρώην στρατιωτικών G-Class είναι η γερμανική Lorinser. Οι τιμές για τις αυτόματες G 230 Puch με τον diesel κινητήρα των 116 ίππων ξεκινούν από τα ιδιαίτερα προσιτά 15.200 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του γερμανικού ΦΠΑ (19%). Στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής εταιρίας θα τις βρείτε με την παραδοσιακή οροφή αλλά και με ψηλότερη σκληρή με τα συγκεκριμένα μοντέλα να είναι πιο δυσεύρετα αφού χρησιμοποιούνταν για την μεταφορά εξοπλισμού επικοινωνίας. Διαθέσιμα είναι επίσης και μοντέλα με κοντό ή μακρύτερο μεταξόνιο που μπορούν να μεταφέρουν μέχρι και 8 άτομα. Πάντα όμως με τον ίδιο κινητήρα και κιβώτιο.

Δείτε ποια μεγάλη ιαπωνική μάρκα ήρθε στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από την Lorinser να προχωρήσει σε βελτιώσεις (νέες ταπετσαρίες, βαφή, τροχοί, αναρτήσεις κ.α.), κάτι που θα εκτοξεύσει την τιμή τους πάνω από τα 40.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Οι Takumi της Nissan – Οι τέσσερις αφοσιωμένοι Ιάπωνες μηχανικοί

Την άψογη κατάσταση τους δεν εγγυάται μόνο το κύρος της Lorinser αλλά και το γεγονός ότι προέρχονται από τον ελβετικό στρατό… Αν μη τι άλλο, η συντήρηση τους θα ήταν λογικά άψογη, κάτι που άλλωστε είναι ορατό και στις φωτογραφίες.

Βρείτε την G 230 που ταιριάζει στα δικά σας γούστα σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο. Ανάμεσα σε αυτά θα βρείτε και κάποια μοντέλα που έχουν δεχτεί ήδη την περιποίηση των ανθρώπων της Lorinser.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr