Ένα Suzuki Jimny με διπλάσιο ωφέλιμο φορτίο

Αυτό το Suzuki Jimny δεν φαίνεται μόνο ικανό "στο μάτι". Βελτιώθηκε με τέτοιον τρόπο, ώστε να διπλασιαστεί το ωφέλιμο βάρος του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο τομέα της βελτίωσης δίνεται συνήθως έμφαση στην αισθητική αλλαγή και όχι στην ουσία. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει για την αυστραλιανή εταιρεία «Ironman 4×4», η οποία ανέλαβε τη δημιουργία ενός κιτ αναβάθμισης για το Suzuki Jimny.

Διαβάστε επίσης: Το μεταχειρισμένο Suzuki Jimny είναι πιο ακριβό από καινούργιο!

Το ιαπωνικό μοντέλο, σύμφωνα με τις εργοστασιακές τιμές, έχει ωφέλιμο βάρος μόλις 340 κιλά. Αυτό φαίνεται ότι δυσαρέστησε τους ανθρώπους της εταιρείας και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Η «καρδιά» της αναβάθμισης είναι ένα σετ τεσσάρων αμορτισέρ «Ironman 4×4 Nitro Gas» και τα νέα ελατήρια.


Προκειμένου να δοθεί μία πιο ξεχωριστή εμφάνιση προτέθηκαν χωμάτινα ελαστικά, ράγες οροφής με πρόσθετο χώρο αποσκευών και ένα σιδερένιο προστατευτικό για την εμπρός μάσκα. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, με το Suzuki Jimny να εφοδιάζεται πλέον και με τεράστιους προβολής, ώστε να είναι έτοιμο για εκτός δρόμου περιπέτειες.

Η ολοκλήρωση της αναβάθμισης βρίσκει το ιαπωνικό μοντέλο να έχει διπλάσιο ωφέλιμο φορτίο. Ταυτόχρονα, η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά περίπου 4,5 εκατοστά σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση.

Για την ώρα το κιτ αναβάθμισης είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην αγορά της Αυστραλίας και το κόστος αγγίζει τα περίπου 2.200 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας «Ironman 4×4».

Πηγή: caradvice.com.au

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.