Το μεταχειρισμένο Suzuki Jimny είναι πιο ακριβό από καινούργιο!

Συνήθως τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα χάνουν αξία και κοστίζουν αρκετά λιγότερο από όταν ήταν καινούργια. Το Jimny όμως δεν ακολουθεί αυτό τον κανόνα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Jimny

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχουν έντονη απαξίωση, ενώ περισσότερα σχετικά με την εξέλιξη της τιμής ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σε βάθος χρόνου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Όπως και σε κάθε κανόνα όμως, έτσι και στην απαξίωση της τιμής των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μία από αυτές είναι και το νέο Suzuki Jimny. Ένα αυτοκίνητο το οποίο στην χώρα μας είχε ως καινούργιο περίπου 20.000 ευρώ αναλόγως έκδοσης (διαβάστε περισσότερα για το νέο Suzuki Jimny και το αφιέρωμά μας σε αυτό).

Πλέον, ως μεταχειρισμένο, στην τελευταία γενιά του οι τιμές του έχουν αυξηθεί δραματικά και φτάνουν ακόμη και τις 30.000 ευρώ. Ο λόγος; Μα φυσικά το γεγονός πως πλέον δεν υπάρχει νέο… Suzuki Jimny στους τιμοκαταλόγους της ιαπωνικής μάρκας, καθώς το μοντέλο σταμάτησε να διατίθεται εμπορικά στην Ευρώπη και στην χώρα μας φυσικά (κάτι για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ και εδώ).


Έτσι, αυτή την στιγμή ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει κάποιος το μικρό, ιαπωνικό off-roader είναι να το πάρει ως μεταχειρισμένο. Και αυτό όπως είναι λογικό έχει εκτοξεύσει τις τιμές του.

Παρόλα αυτά, μόλις λίγες ημέρες πριν, η Suzuki ανακοίνωσε την επιστροφή του Jimny στην Ευρώπη, αυτή την φορά ως επαγγελματικό (διαβάστε περισσότερα για την επαγγελματική έκδοση του Suzuki Jimny εδώ). Έτσι, σε μερικούς μήνες, αν κάποιος θέλει το νέο Suzuki Jimny, θα μπορεί να το πάρει καινούργιο, μόνο ως επαγγελματικό. Μένει να δούμε λοιπόν κατά πόσο αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει τις τιμές του μεταχειρισμένου μοντέλου στην χώρα μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]